نوشته شده توسط : mona
مواد لازم برای تهیه نان گاتا گردویی
مواد میانی نان گاتا
|
مواد لازم برای کوکو ماکارونی
1. طرز تهیه کوکو ماکارونی با سوسیس و پنیر پیتزا
مرحله اول آماده سازی مواد اولیه: قارچ ها را شسته و ورقه ای برش می دهیم. سوسیس ها را به شکل نگینی برش می دهیم. فلفل دلمه ای را نگینی ریز می کنیم.
2. مرحله دوم: آماده سازی ماکارونی
داخل قابلمه ای را آب ریخته و کمی نمک به آن می افزاییم به جوش که آمد، ماکارونی را داخل آن ریخته و بعد از 7 تا 8 دقیقه ماکارونی را آبکش می کنیم.
3. مرحله سوم: تهیه کوکو ماکارانی
تخم مرغ ها را داخل کاسه بزرگی می شکنیم و به همراه نمک، فلفل و آویشن خوب مخلوط می کنیم. حالا قارچ و سوسیس را افزوده و کاملا مواد را مخلوط می کنیم.
4. مرحله چهارم: افزودن ماکارونی
حالا ماکارونی سرد شده و پنیر پیتزا را به باقی مواد می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.
5. مر حله پنجم: پخت کوکو ماکارانی در تابه
تابه ای را روی حرارت می گذاریم و داخل آن روغن می ریزیم و اجازه می دهیم تا خوب گرم شود؛ بعد مواد کوکو را داخل تابه ریخته و درب تابه را می گذاریم تا کوکو پخته و طلایی شود.
6. مرحله آخر: سرو کوکو ماکارانی
حالا کوکو را برگرداننده و اجازه می دهیم تا سمت دیگر آن هم خوب طلایی شود. کوکو ماکارونی آماده شده را داخل ظرف زیبایی ریخته با سس های رنگی تزئین و نوش جان کنید.
مرحله اول پوره کردن موز: موز را پوست گرفته و با مخلوط کن و یا رنده موز را کاملا پوره کنید.
داخل کاسه مناسبی آرد، شکر و بکینگ پودر را مخلوط و الک می کنیم.
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای ریخته و موز را هم به آن می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی خارج شود.
حالا شیر و روغن را هم می افزاییم و مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند. سپس مواد خشک را به آرامی روی مایع آماده شده الک کرده و با یک لیسک خوب مخلوط می کنیم.
تابه مناسبی را روی حرارت می گذاریم و اجازه می دهیم تا تابه کاملا گرم شود، حالا با یک برس کف تابه را چرب کرده و با یک ملاقه از مواد پنکیک داخل تابه می ریزیم.
زمانی که روی سطح پنکیک حباب های ریزی مشاهده کردید، پنکیک موز را برگردانده و برای 1 تا 2 دقیقه سمت دیگر آن را هم بپزید. حالا پنکیک را از داخل تابه خارج کنید و با سس شکلات و یا میوه های برش خورده تزئین کنید.
مواد لازم برای پاچینی مرغ سوخاری ساده
کتف مرغ ۱۱ عدد
مرحله اول : برش زدن کتف مرغ
مهم ترین مرحله پاچینی مرغ این مرحله می باشد پس با یک چاقوی نوک تیز یک برش در قسمت بالایی کتف بزنید و حالا با کمک چاقو گوشت کتف را به سمت پایین بکشید تا کاملا از استخوان جدا شود گوشت انتهای کتف را با دست برگردانید تا مانند گرد و توپی در بیاد همه کتف ها را به همینطور آماده کنید.
مرحله دوم : مرینت کردن مرغ
پاچینی حاضر شده را کف یک ظرف گود ریخته و روی آن را با زعفران دم کرده و نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. پیاز را خلالی خرد کرده و با مقداری نمک مخلوط کنید و چند دقیقه صبر کنید تا پیاز آب بیندازد سپس پیاز های خلالی شده را به کتف مرغ اضافه کنید و روی ظرف را بپوشانید و در یخچال بمدت ۲ الی ۳ ساعت قرار دهید تا مزه دار شود.
مرحله سوم : آماده سازی آرد و تخم مرغ
داخل یک کاسه آرد را به همراه نشاسته ذرت و تمام ادویه های گفته شده در دستور را به همراه نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و مخلوط کرده و کنار بگذارید. تخم مرغ ها را با چنگال بزنید تا از حالت لختگی خارج شود. در کاسه دیگر آرد سوخاری ریخته و کنار گذاشته.
مرحله چهارم : سرخ کردن پاچینی مرغ
کتف های مزه دار شده را ابتدا در مخلوط آرد بزنید و خوب کاور کنید سپس در تخم مرغ بزنید و در انتها در پودر سوخاری بغلطانید تا خوب کاور شود به همین ترتیب تمام کتف ها را حاضر می کنیم. داخل یک شیر جوش روغن ریخته تا داغ شود سپس پاچینی ها را داخل روغن داغ خوب سرخ می کنیم و همراه با سس گوجه میل کنید. نوش جان
منبع: پخت غذا به شکل نوین
مواد لازم برای شربت به لیمو
1. طرز تهیه شربت به لیمو با برگ به لیمو و میوه به
مرحله اول آماده سازی میوه به : ابتدا میوه به را پوست می گیریم، هسته آنها را جدا کرده و با آب میوه گیری آن را آب می گیریم و آماده می گذاریم.
2. مرحله دوم: تهیه شربت به لیمو
در این مرحله برگ به لیمو، آب و شکر را داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت می گذاریم و زمان می دهیم تا شکر کاملا حل شود و به جوش آید.
3. مرحله سوم: افزودن آب میوه به
حالا که شربت کمی قوام آمد است آب لیمو و آب به را به شربت می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.
4. مرحله چهارم: قوام شربت
حالا که شربت قوام کافی را به دست آورده است، آن را از روی حرارت برمی داریم و برگ به لیمو را جدا کرده و زمان می دهیم تا سرد شود.
5. مرحله آخر: سرو و نگهداری شربت
باید شربت به لیمو خنک شده را در ظرف بلوری ریخته و در یخچال نگهداری کنید و هر بار با مقداری آب و یخ مخلوط کرده و نوش جان کنید.
مواد لازم برای کتلت ماهی
1. طرز تهیه کتلت ماهی چرخ کرده
مرحله اول آماده سازی سبزیجات: ابتدا سبزی ها را شسته و زمانی که آب اضافی آنها خارج شد سبزی ها را ساطوری ریز می کنیم. سیر را پوست کنده و رنده ریز می کنیم.
2.مرحله دوم: چرخ کردن ماهی
ماهی فیله شده را به وسیله غذا ساز و یا چرخ گوشت خوب چرخ می کنیم.
3.مرحله سوم: آماده سازی مواد کتلت
حالا سیر و سبزیجات را به ماهی افزوده و خوب ورز می دهیم تا کاملا یکدست شود در نهایت نمک فلفل و آویش را می افزاییم و باز مخلوط می کنیم.
4.مرحله چهارم: پخت کتلت ماهی به روش اول
تابه ای را روی حرارت گذاشته و داخل آن روغن می ریزیم. حالا از مواد کتلت ماهی به اندازه یک نارنگی کوچک برمی داریم بین دو دست شکل می دهیم و داخل تابه سرخ می کنیم.
5.مرحله آخر: پخت کتلت ماهی به روش دوم
3 قاشق غذا خوری روغن داخل مواد کتلت می ریزیم و خوب ورز می دهیم حالا کف یک سینی را چرب کرده و مواد کتلت را به شکل دلخواه داخل سینی می گذاریم و داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 15 دقیقه می پزیم و نوش جان.
مواد لازم برای تهیه حلیم مرغ
مرحله اول ( آماده سازی )
ابتدا گندم را چند ساعت از قبل خیس می کنیم سپس درون قابلمه ریخته و نصف سینه و یک عدد ران مرغ و مقداری برگ بو و چوب دارچین و نمک را میگذاریم به مدت ۲ ساعت خوب بپزد. در حین پختن حتما کف روی حلیم را بگیرید. می توان از مقدار مساوی گندم و مرغ استفاده کرد ولی این مقدار گفته شده به شما یه حلیم مرغ فوق العاده خوشمزه را می دهد.
مرحله دوم ( میکس کردن و پخت حلیم )
بعد از ۲ ساعت از پخت حلیم، گندم را بین دو انگشت فشار داده اگر له شد مرغ را بیرون آورده و ریش ریش می کنید و مجدد به قابلمه بر می گردانیم ( اگر گندم سفت بود دوباره زمان داده تا خوب بپزد) سپس با کمک گوشت کوب برقی یا مخلوط کن یا غذاساز یا اگر هیچکدام از این ها را در دسترس نداشتید با قاشق گندم را به دیواره قابلمه بکشید و خوب میکس کنید ۲۰ دقیقه زمان بدهید سپس در ظرف سرو کشیده همراه با دارچین و روغن کرمانشاهی یا کره تزئین کنید.
مواد لازم برای تهیه مرغ پرتقالی
سینه مرغ یا فیله مرغ ۲ عدد
مرحله اول : مرینت کردن مرغ
مرغ ها را شسته و به تکه ها دلخواه خرد کنید سپس با نمک و زعفران و فلفل سیاه و کمی پودر سیر خوب مزه دار کنید و برای یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا مزه دار شود.
مرحله دوم : تفت دادن مرغ
پیاز را شسته و رنده ریز کنید سپس داخل قابلمه با حجم گنجایش مناسب کمی روغن به همراه کره ریخته تا داغ شود سپس پیاز ها را ریخته و در حد سبک شدن تفت می دهیم سپس تکه های مرغ مزه دار شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت بدهید در قابلمه را گذاشته اجازه دهید مرغ با آب خودش پخته شود در حین پخت زعفران دم کرده به مرغها اضافه کنید تا مرغ پرتقالی خوش رنگی داشته باشید و هرچند گاهی مرغ ها را زیر و رو کنید تا کاملا پخته شوند.
مرحله سوم : اضافه کردن آب پرتقال
پرتقال ها را وسط به دو نیم کرده و با کمک آب مرکبات گیر آنها را گرفته ( دقت کنید پوست نازک روی پرتقال داخل آب پرتقال نرود تا باعث تلخی شود) سس پرتقالی حتما باید غلیظ باشد پس پالپ پرتقال ها را نیز اضافه کنید و دور نریزید وقتی مرع پخته شد آب پرتقال را اضافه کرده و در قابلمه را می گذاریم زیر حرارت را کم می کنیم تا آب پرتقال به خرد مرغ ها برود سپس در انتها سس را بچشید اگر نیاز بود کمی آبلیمو و اگر نه کمی شکر بنا به ذائقه خود اضافه کنید وقتی سس پرتقالی غلیظ شد مرغ پرتقالی ما حاضر است همراه با برنج کته و سالاد میل کنید. نوش جان
منبع: پخت غذا به شکل نوین
مواد لازم برای ته چین بوقلمون
بوقلمون به مقدار لازم
ابتدا بوقلمون را به تکه های کوچک تر خرد کنید و داخل ظرف ریخته پیاز را خلالی کرده و با مقداری نمک و فلفل سیاه و زعفران خوب ماساژ دهید و برای ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
پس از مزه دار شدن بوقلمون، آن را به همراه پیاز های خلالی شده داخل قابلمه ریخته و با روغن کمی سرخ می کنیم تا گوشت تغییر رنگ دهد. سپس ۱ لیوان آب به همراه چوب دارچین اضافه کرده و زمان بدهید تا گوشت پخته شود. زمان پختن گوشت بوقلمون همانند گوشت قرمز است وقتی گوشت کاملا پخت آن را از قابلمه خارج کرده و به دلخواه ریش ریش می کنیم.
داخل کاسه ای نسبتا بزرگ تخم مرغ ها را شکسته و با چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج شود سپس ماست و روغن و زعفران را افزوده و مخلوط می کنیم. مواد را کنار گذاشته تا برنج را حاضر کنیم.
برنج را از چند ساعت قبل با مقداری نمک خیس کنید و روی حرارت بگذارید و کمی زودتر از همیشه آبکش کنید برنج را در مخلوط تخم مرغ و ماست ریخته و مخلوط کرده کف قابلمه یا قالب خود را روغن ریخته و چرب کنید. نصف برنج را ریخته و با کفگیر خوب منسجم کنید گوشت بوقلمون را روی برنج ریخته و کمی با کفگیر فشار می دهیم سپس مابقی برنج را ریخته و خوب منسجم کنید. ته چین بوقلمون را بمدت ۶۰ دقیقه دم بگذارید و در پایان پخت کره را اضافه کنید و در دیس برگردانید و روی آن را با زرشک و انواع خلال ها تزئین کنید. نوش جان
مرحله اول آماده سازی حبوبات: ابتدا حبوبات را شسته و از 24 ساعت قبل از پخت آش، آنها را داخل آب خیس می کنیم در این مدت چندین بار آن را عوض می کنیم.
ترخینه را از شب قبل در 4 لیوان آب خیس می کنیم.
حالا قابلمه مناسبی را روی حرارت می گذاریم، نخود و لوبیا را داخل آن ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا پخته شوند.
زمانی که نخود و لوبیا کاملا پخته شد، عدس و ترخینه را به حبوبات می افزاییم و اجازه می دهیم تا خوب عدس هم پخته شود.
داخل تابه ای روغن ریخته و پیاز خلالی شده را داخل آن تفت می دهیم تا طلایی شوند سپس به آن زرد چوبه افزوده و از روی حرارت بر می داریم.
در این زمان که عدس کاملا پخته شده سبزی آش و نیمی از پیاز داغ را به آش افزوده و اجازه می دهیم تا آش کاملا جا بیفتد.
در انتها نمک و فلفل آش ترخینه را اندازه کرده و داخل ظرف زیبایی ریخته و با نعنا داغ، پیاز داغ و ماست آن را تزئین و نوش جان کنید.
مواد لازم برای شربت آبلیمو
مرحله اول آماده سازی شهد شربت آبلیمو: ابتدا شکر را به همراه آب (برگ به لیمو به دلخواه) داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت می گذاریم تا تمام ذرات شکر داخل آب حل شود و بعد از روی حرارت برمی داریم.
2. مرحله دوم: افزودن آبلیمو
حالا گلاب و آبلیمو را به شهد آماده شده می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.
3. مرحله سوم: تهیه شربت
شربت آماده شده را در پارچ بزرگی ریخته و با 3 لیوان آب مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم تا سرد و تگری شود.
4. مرحله آخر: سرو شربت آبلیمو
حالا شربت را داخل لیوان ها ریخته و در کنار برگ نعنا تزئین و سرو کنید.
برای آماده سازی سس تارتار لازم است که ابتدا خیارشور ها را شسته و سر و ته خیارشور را بگیرید و سپس برای آماده سازی سس تارتار می توانید آن را با رنده و یا کارد آشپزخانه انجام دهید و یا از غذاساز استفاده کنید. بنابراین در یک کاسه با اندازه مناسب خیارشورها را رنده ریز کنید و یا در غذاساز بریزید و باقی مواد را نیز در غذاساز ترکیب کنید.
ابتدا سبزی ها را پاک کرده و خوب بشوئید و سپس برای اینکه سبزی ها ریز و ساطوری شده در سس تارتار باشند، سبزیجات را به خیارشورها در غذاساز اضافه کنید و چند پالس بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند.
ادویه ها را به مقدار لازم به همراه آب لیمو به داخل غذاساز اضافه کنید.
در پایان کار سس های مورد نظر را نیز اضافه کرده و چند پالس بزنید تا به خوبی سس تارتار شما مواد اولیه اش با هم در غذاساز ترکیب شود تا یک سس تارتار یکدست داشته باشید.
سس تارتار بدست آمده را در ظرف دربداری بریزید و در یخچال به مدت ۱ ساعت قرار دهید تا سس تارتار شما آماده شود و برای سرو در کنار فست فود مورد نظر آماده باشد و نوش جان فرمائید.
مواد لازم برای آش اوماج
طرز تهیه آش اوماج ساده تبریز
1. طرز تهیه آش اوماج تبریزی خوشمزه و جا افتاده
مرحله اول آماده سازی اوماج: آرد را با کمی زرد چوبه مخلوط می کنیم و به همراه کمی آب خمیری از این مواد تهیه می کنیم.حالا خمیر را به گلوله هایی به اندازه عدس شکل می دهیم و داخل سینی می گذاریم، سپس روی بخاری یا مقابل آفتاب گذاشته تا کاملا خشک شوند.
2. مرحله دوم: تهیه آش اوماج
ابتدا پیاز را خلالی می کنیم و داخل قابلمه ای به همراه پیاز خوب تفت می دهیم تا کاملا طلایی شود؛ حالا به آن نمک، فلفل و زردچوبه می زنیم و حالا عدس و آب قلم را به پیاز داغ افزوده و اجازه می دهیم تا عدس خوب بپزد.
3. مرحله سوم: افزودن سبزی آش
حالا که عدس نیم پز شد؛ سبزی آش را می افزاییم و اجازه می دهیم تا پخت کامل عدس سبزی هم پخته شود.
4. مرحله چهارم: افزودن اوماج
حالا اوماج ها را افزوده و مدام مخلوط می کنیم تا کاملا پخته شوند و به هم نچسبند.
5. مرحله آخر: سرو آش اوماج
در نهایت آش بافت غلیظی پیدا می کند و اوماج ها کاملا پف می کنند، در این مرحله نمک و فلفل آش اوماج را اندازه کنید و در ظرف زیبایی ریخته و سرو می کنیم نوش جان.
سبزی آش اوماج
سبزی آش اوماج شامل: ریحان، مرزه، تره است. در صورت در دسترس نبودن سبزی تازه از سبزی خشک هم می توانید استفاده کنید.
مرحله اول آماده سازی مواد میانی: ابتدا داخل تابه ای روغن ریخته و قارچ ورقه شده را با حرارت زیاد خوب تفت می دهیم زمانی که آب قارچ کاملا گرفته شد پیاز را هم افزوده و خوب تفت می دهیم،؛ نمک، و فلفل به آن می افزاییم و از روی حرارت برمی داریم در نهایت که خنک شده پنیر پیتزا را هم به آن افزوده مخلوط می کنیم و آماده می گذاریم.
سیب زمینی ها را داخل آب ریخته و به همراه کمی نمک اجازه دهید تا کاملا پخته شوند.
حالا سیب زمینی ها را پوست گرفته و کاملا له می کنیم و به آن نمک فلفل و تخم مرغ افزوده و مخلوط می کنیم تا بافتی خمیری به دست آید.
حالا از سیب زمینی آماده شده به اندازه یک نارنگی کوچک برمی داریم وسط آن از مواد میانی گذاشته و مواد را می بندیم طوری که مواد بیرون نزند.
حالا کوکو های آماده شده را داخل تابه تفلونی که در آن روغن ریخته ایم و خوب داغ شده است چیده و دو سمت آن را سرخ می کنیم. حالا کوکو شکم پر کشدار را نوش جان کنید.
مواد لازم برای تهیه جواهر پلو شیرازی
برنج ۲ پیمانه
ابتدا سینه مرغ را به دلخواه مکعبی خرد کرده یا نواری برش داده و یا درسته پخته سپس سینه مرغ را با زعفران و ۱ ق غذا خوری آبلیمو و نمک و فلفل سیاه و پودر سیر خوب مزه دار کنیم و برای ۱ ساعت بگذارید داخل یخچال سپس از یخچال خارج کرده سپس داخل تابه با مقداری روغن خوب سرخ می کنیم (اگر حلزونی میخواهید با کمک یک خلال دندان خوب فیکس کنید سپس آنها را سرخ کرده و اگر ریش ریش می خواهید مرغ را با مقداری آب پخته سپس ریش ریش کنید) مرغ را با توجه به نوع انتخابی شما حاضر کنید.
خلال بادام و پسته را با گلاب خیس کنید و کنار بگذارید.
خلال پوست پرتقال را خیس کرده و چندین بار آبش را عوض می کنیم سپس چند بار جوشانده و هر بار آب سرد روی خلال ها گرفته این کار را تکرار کرده تا تلخی خلال پرتقال از بین برود. زرشک را نیز با مقداری آب خیس کرده. هویج را رنده کنید یا به صورت رشته ای خرد کنید.
برنج را از قبل با نمک خیس کنید و روی حرارت گذاشته تا به جوش بیاد کف روی برنج را گرفته و آبکش کنید ته دیگ سیب زمینی آغشته به کنجد را کف قابلمه بچینید سپس برنج را دم گذاشته و در انتهای پخت مقداری زعفران و کره روی برنج ریخته.
هویج ها را با مقداری آب و یک ق غذا خوری شکر داخل تابه ریخته تا نرم شود و در انتهای کمی زعفران به هویج ها می زنیم تا خوش رنگ شوند.
خلال بادام و پسته و پرتغال را داخل تابه ای کوچک با مقداری کره خوب تفت داده.
زرشک را با مقداری شکر و آب خوب تفت می دهیم.
کشمش را نیز با مقداری کره تفت می دهیم تا پف کند.
در آخر برنج را در ظرف دیس کشیده و به صورت خط خط و تیکه تیکه یک لایه مرغ و یک لایه هویج و ... همین طور همه مواد آجیل را روی جواهر پلو ریخته و همراه با سالاد میل کنید. نوش جان
منبع: پخت غذا به شکل نوین
مواد لازم برای تهیه نرگسی پلو شیرازی
برنج ۴ پیمانه
برنج را از چند ساعت قبل با نمک خیس کنید. پوست سیر را جدا کرده و رنده کنید سپس عدس را با مقداری آب ولرم برای ۱ ساعت خیس کنید و بعد از آن بریزید داخل قابلمه با مقداری نمک زمان دهید تا پخته شود.
پیاز را شسته و خلالی خرد کنید سپس داخل تابه با مقداری روغن تفت دهید وقتی سبک شد کمی زردچوبه اضافه می کنیم سپس زردک ها را با رنده درشت یا خلال درشت خرد کرده و پیازمون رو اضافه می کنیم و درب تابه را گذاشته تا زردک ها با بخار کمی نرم شوند و به روغن بیفتند.
وقتی زردک نرم شد سیر رنده شده را اضافه و تفت داده تا عطر سیر خارج شود. عدس پخته شده را آبکش کرده و به موادمون اضافه کنید سپس مقداری فلفل سیاه به همراه پودر لیموعمانی افزوده و مخلوط می کنیم.
برنج را روی حرارت گذاشته تا به جوش بیاد سپس وقتی نرم شد آبکش کرده و کف قابلمه روغن ریخته و ته دیگ مورد نظر را می گذاریم. سپس یک لایه برنج ریخته و مقدار از مواد نرگسی را می ریزیم و با برنج مخلوط می کنیم این کار را ادامه می دهیم تا مواد نرگسی تمام شود. سپس برنج را بمدت ۴۵ دقیقه دم می گذاریم تا پخته شود و در انتهای پخت کمی کره یا روغن روی نرگسی پلو ریخته و در ظرف سرو کشیده و به تنهایی یا با مرغ پخته شده میل نماید. نوش جان
مواد لازم برای سالاد فصل
1. طرز تهیه سالاد فصل رستورانی خوشمزه و مجلسی
مرحله اول آماده سازی مواد اولیه: ابتدا کلیه سبزیجات را شسته و اجازه می دهیم تا رطوبت آنها کاملا از بین برود.
2. مرحله دوم: آماده سازی کاهو
کاهو را نواری نازک برش دهید و داخل ظرف سرو بریزید.
3. مرحله سوم: افزودن خیار و گوجه
خیار را پوست گرفته و به صورت حلقه ای برش می دهیم. گوجه را هم حلقه ای برش داده و بنا به سلیقه تان روی کاهو ها می چینیم.
4. مرحله چهارم: افزودن هویج
هویج را پوست گرفته و رنده ریز می کنیم و به سالاد می افزاییم.
5. مرحله آخر: آماده سازی سس سالاد فصل
سس مایونز، آبلیمو، نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم؛ ولی این سس را در کنار سالاد فصل سرو می کنید.
مواد لازم برای تهیه کاپوچینو خانگی با نسکافه
نسکافه ۱ ق غذا خوری
مرحله اول : مخلوط کردن مواد
نسکافه و آب و شکر را داخل کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید سپس با همزن برقی یا دستی به صورت تند و با تند ترین دور همزن بزنید تا کرم رنگ و سفت شود.
مرحله آخر
یک قاشق از کرم بدست آمده را داخل فنجان ریخته و روش شیر داغ می ریزیم سپس با قاشق خوب مخلوط می کنیم و به دلخواه روش را با خامه یا شکلات رنده شده تزئین می کنیم. نوش جان
مواد اولیه کاپوچینو خانگی با قهوه
شیر پر چرب ۲۰۰ میلی لیتر
مرحله اول : دم کردن اسپرسو ساز
قهوه را داخل بسکت یا سبد اسپرسو ساز بریزید و با کمک تمپر روش یک فشار دهید تا پرس شود دستگاه را روشن کرده تا داغ شود سپس زیر دستگاه فنجان مورد نظر را قرار دهید تا اسپرسو داخل آن ریخته شود.
مرحله دوم : کف شیر
وقتی اسپرسو حاضر شد دکمه بخار را روشن کرده و صبر کنید تا داغ شود شیر را داخل شیر جوش ریخته و سر نازل بخار را در گوشه شیر جوش قرار می دهیم و دکمه بخار را باز می کنیم تا فوم بدست بیاد سپس شیر جوش را دو بار به سطح کوبیده و روی اسپرسو بریزید سپس شکلات رنده شده را روی آن ریخته و تزئین کنید. نوش جان
منبع: پخت غذا به شکل نوین
مواد لازم برای تهیه رول حلوای مجلسی
آرد برنج ۲ لیوان
مرحله اول: شربت
ابتدا یک قابلمه کوچک برداشته و در آن شکر را به همراه آب اضافه کرده و بر روی حرارت متوسط قرار دهید، وقتی شکر در آب حل شد و در اطراف ظرف مروارید زد متوجه می شوید که شربت در حال آماده سازی است؛ در این مرحله زعفران را به همراه عرق هل و گلاب به شربت اضافه کرده و کمی هم بزنید و سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
مرحله دوم: آرد برنج
ابتدا آرد برنج را الک کرده و در ماهی تابه برزید و بر روی حرارت ملایم تفت دهید به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه.
مرحله سوم: ترکیب کردن
در این مرحله شربت بار را به همراه کره و روغن مایع به آرد برنج اضافه کرده و خوب و مرتب هم بزنید تا مواد به خورد هم برود. این کار را بر روی گاز انجام دهید. آب حلوا که بخار شد حلوا را از روی حرارت برداشته و همچنان هم بزنید.
مرحله چهارم: نان میکادو
بر روی میز کار نان میکادو را قرار دهید و تا حلوا گرم است آن را بر روی نان بگذارید و به کمک کارد آشپزخانه حلوا را بر روی نان میکادو پهن کنید و از یک سمت نان میکادو را بپیچید تا رول حلوای شما آماده شود.
مرحله پنجم: پایان کار
بعد از این که رول حلوا آماده شد، رول حلوا را داخل نایلون قرار دهید و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا فرم خودش را بگیرد و سپس از یخچال درآورده و رول حلوای مجلسی را برش دهید و در ظرف مورد نظر به همراه غنچه گل محمدی و یا هر چه که در نظر دارید تزئین کنید.
مرحله اول آماده سازی ماش: ابتدا به مدت 2 ساعت ماش را خیس کرده و آب آن را عوض می کنیم و بعد با 2 لیوان آب اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود.
یک عدد پیاز را رنده درشت و یا نگینی خیلی ریز می کنیم و داخل تابه ای خوب تفت می دهیم تا کاراملی شود.
حالا تکه های مرغ را به پیاز داغ اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا رنگ مرغ هم تغییر کند. حالا نمک و زعفران را افزوده کمی تفت می دهیم و از روی حرارت بر می داریم.
برنج را شسته و به میزان پخت دمی به آن آب می افزاییم و روی حرارت می گذاریم تا آب برنج خوب تبخیر شود و برنج دان شود.
حالا داخل قابلمه دیگری را کمی روغن و زعفران ریخته و ته دیگ دلخواهتان را می چینید و یک لایه برنج یک لایه مرغ و یک لایه ماش پخته شده را می ریزیم تا مواد تمام شود. حالا درب قابلمه را گذاشته و اجازه می دهیم تا ماش پلو خوب دم بکشد.
عدس 2 پیمانه
سیب زمینی 2 عدد
1. طرز تهیه کتلت عدس با سیب زمینی بدون گوشت
مرحله اول آماده سازی سیب زمینی: ابتدا سیب زمینی را داخل آب جوش ریخته و بپزید بعد از اینکه پخته شد، سیب زمینی را پوست گرفته و آن را رنده کنید و اجازه دهید تا خنک شود.
عدس را بشویید و با مقداری آب اجازه دهید تا کاملا پخته شود؛ بعد از آن آب اضافی عدس را خارج کرده و به سیب زمینی ها بیفزایید.
سیب زمینی و عدس را خوب ورز دهید تا بافتی خمیری پیدا کند. حالا پیاز رنده شده و آب گرفته را به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
حالا 3 عدد تخم مرغ، نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر را به مواد کتلت بیفزایید و خوب ورز دهید اگر مواد سفت بود. تخم مرغ چهارم را هم بیفزایید و اگر که مواد شل بود کمی آرد سوخاری بیفزایید تا به انسجام لازم برسیم.
حالا تابه مناسبی را روی حرارت بگذارید گرم که شد داخل آن روغن بریزید و به اندازه یک نارنگی از مواد کتلت عدس برداشته به شکل دلخواه در آورید و داخل روغن داغ شده بگذارید. و دو سمت کتلت ها را خوب سرخ کنید. حالا کتلت ها را در کنار گوجه، خیار شور و نان تازه نوش جان کنید.
ماکارونی 500 گرم
خامه 100 گرم
سینه مرغ نگینی شده 1 تکه
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه 1 عدد
قارچ 8 عدد
سیر 2 حبه
پنیر پیتزا به میزان لازم
روغن به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن به میزان لازم
مرحله اول آماده سازی مواد اولیه: پیاز را پوست گرفته و به شکل خلالی برش می دهیم. فلفل دلمه ای را هم به شکل نگینی خرد می کنیم. سیر را پوست گرفته و رنده می کنیم. قارچ ها را هم به شکل ورقه ای خرد می کنیم.
قابلمه ای حاوی آب و نمک را روی حرارت می گذاریم و بعد از اینکه به جوش آمد ماکارانی را داخل آن ریخته و به مدت 8 تا 10 دقیقه ماکارانی را پخته و بعد آن را آبکش می کنیم.
تابه مناسبی را روی حرارت می گذاریم و داخل آن روغن می ریزیم و بعد پیاز را داخل تابه ریخته و خوب تفت می دهیم.
تکه های مرغ خرد شده، سیر، نمک، فلفل، آویشن و زرد چوبه را افزوده و کل مواد را با هم تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و پخته شود. در نهایت هم خامه را افزوده و از روی حرارت بر می داریم.
حالا ته ظرف را چرب می کنیم و ماکارانی آبکش شده را داخل ظرفی که بتوان داخل فر گذاشت می ریزیم.
حالا مواد گوشتی را روی ماکارانی پخش کرده و رو آن را قارچ و فلفل دلمه ای می چینیم، بعد با لایه ای پنیر پیتزا پوشش می دهیم.
پیتزای ماکارونی را داخل فر گرم شده با 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه می پزیم تا روی آن کاملا طلایی شود. حالا به همراه سس نوش جان کنید.
مواد لازم برای خورشت خلال
طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاهی
1. طرز تهیه خورشت خلال بادام کرمانشاهی خوشمزه و مجلسی
مرحله اول تهیه خورشت خلال: ابتدا پیاز را پوست گرفته و خلالی خیلی نازک کنید. حالا داخل قابلمه مناسبی بریزید و خوب تفت دهید تا طلایی شود.
2.مرحله دوم: افزودن گوشت
گوشت را به همراه زردچوبه به پیاز افزوده و مواد را با هم تفت می دهیم تا عطر خوبی به مشام بیاید و رنگ گوشت تغییر کند.
3. مرحله سوم: افزودن رب گوجه
حالا رب گوجه فرنگی را به گوشت افزوده و خوب تفت می دهیم تا رنگ رب آزاد شود. سپس چوب دارچین را به همراه 4 لیوان آب به مواد می افزاییم و اجازه می دهیم تا گوشت خوب پخته شود.
4. مرحله چهارم: افزودن خلال بادام
خلال بادام را در زعفران دم شده خیس کنید. زمانی که گوشت کاملا پخته شد و به غلظت رسید؛ خلال بادام را به همراه لیمو عمانی، گلاب، نمک، زرشک، به خورشت بیفزایید و اجازه دهید خورشت با حرارت کم جا بیفتد.
5. مرحله آخر: سرو خورشت خلال
در نهایت پخت چوب دارچین را از خورشت جدا کنید در ظرف زیبایی ریخته با خلال پسته تزئین کرده و در کنار برنج ایرانی نوش جان کنید.
مرحله اول آماده سازی بادمجان: ابتدا بادمجان ها را بشویید، سپس شیاری روی آن ها ایجاد کرده و بادمجان را بر روی زغال یا شعله گاز و یا داخل فر کبابی کنید. و بعد پوست آن را گرفته و داخل قابلمه بریزید و آن را خوب له کرده و اگر آب اضافی داشت آن را جدا کنید.
داخل کاسه بزرگتری بادمجان و گوشت را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید.
حالا تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را افزوده و خوب مخلوط کنید.
پیاز و سیر را پوست گرفته و رنده ریز کنید سپس آب اضافی آن را خارج کرده و به مخلوط گوشت بیفزایید و خوب ورز دهید.
در این مرحله مواد اگر انسجام کافی برای شکل دادن را داشت که هیچ ولی اگر نداشت کم کم به مواد کتلت پودر سوخاری بیفزایید و ورز دهید تا به انسجام لازم برسید.
تابه ای را روی حرارت می گذاریم و بعد از مواد کتلت برداشته شکل می دهیم و داخل روغن می گذاریم و دو سمت کتلت بادمجان کبابی را به خوبی سرخ می کنیم.
کتلت های سرخ شده را حتما روی حوله روغن گیر بگذارید و اجازه دهید تا روغن اضافی آن خارج شود و بعد در کنار نان تازه نوش جان کنید.
مواد لازم برای تهیه حمص لبنانی با نخود و ارده
طرز تهیه حموص نخود خانگی حرفه ای
مرحله اول: آماده سازی نخود
نخود را باید از ۱ یا ۲ شب قبل خیس کنیم و چند بار آب نخود را عوض کنیم. بعد از مدت استراحت نخود را آبکش کرده و با آب سرد کمی روی نخود را آب گرفته و داخل قابلمه به همراه ۲-۳ لیوان آب نخود به مدت ۱ ساعت می گذاریم بپزد تا کاملا نرم شود. سپس آبکش میکنیم و کمی از آب خود را نگه میداریم و کنار میگذاریم.
مرحله دوم: خمیر سازی
ارده و آب لیمو را گرفته و به داخل غذاساز می ریزیم و چند پالس میزنیم تا کاملا مواد با هم ترکیب و یکدست و کرم رنگ شوند و نخود به همراه کمی نمک و زیره را به غذاساز اضافه کرده و دوباره چند پالس میزنیم. سیر را اول با پشت کارد له میکنم و بعد به داخل غذاساز میریزیم. کم کم آب را در غذاساز ریخته و چند پالس بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.
مرحله سوم: آماده سازی حموص
به همین راحتی حمص لبنانی شما آماده شده. در ظرف مورد نظر سرو میکنم و به صورت دلخواه تزئین میکنیم.
انار را شسته و سر و ته آن ها را با چاقو گرفته و از وسط نصف کنید سپس انار را از قسمت دانه به کف دست بگیرید و با کمک پشت یک قاشق یا جسم دیگر به پوست انار ضربه بزنید تا انار ها دان شوند و فقط پوست انار باقی بماند (دانه های خراب را از ظرف جدا کنید زیرا طعم رب انار را خراب و بد مزه می کند).
برای پوره کردن دانه ها اگر غذاساز یا گوشکوب برقی در اختیار دارید می توانید دانه های انار را داخل ظرف ریخته و آنها را خوب میکس کنید سپس داخل صافی ریخته و با دست خوب فشار بدهید تا آب دانه های انار خارج شود اگر وسایل برقی در منزل نداشتید به روش سنتی عمل کنید بدین صورت که انار را داخل قابلمه ریخته و چند لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید تا کمی پخته و نرم شود سپس انار ها را داخل صافی ریخته و یک قابلمه مناسب با دهانه آبکش زیر صافی قرار دهید سپس با قاشق دانه انار را به کف صافی بسابید تا فقط تفاله ها و هسته انار باقی بماند.
آب انار بدست آمده را داخل قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت می گذاریم تا بجوشد و در حین جوشیدن مدام کف روی رب انار را می گیریم و مرتب هم می زنیم تا رب انار سر نرود. جوشاندن آب انار باید در حدی باشد که آب غلیظ شود. بعد از حدود ۵ ساعت رب انار غلیظ شده شروع به جوشیدن و قل زدن می کند و حباب آن به بیرون قابلمه پرتاب می شود در این مرحله رب انار شما به غلظت رسیده. از پای گاز اصلا نروید و مدام هم بزنید تا رب انار ته نگیرد وقتی به غلظت رسید از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود سپس در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال ماه ها قابل نگهداری می باشد. رب انار خوشمزه را همراه با خورشت های خوشمزه خود نوش جان کنید.
مواد لازم برای آش گوجه فرنگی
1. طرز تهیه آش گوجه فرنگی تبریزی
مرحله اول آماده سازی لوبیا چشم بلبلی: لوبیا چشم بلبلی را می شوییم و 12 ساعت قبل از پخت آن را خیس می کنیم.
2. مرحله دوم: تهیه آش گوجه ترکی
حالا پیاز را بنا به سلیقه مان خرد کرده و داخل روغن خوب سرخ می کنیم، زمانی که پیاز طلایی شد. مقداری از پیاز را برای تزئین آش جدا می کنیم و به پیاز داخل قابلمه لوبیا چشم بلبلی خیس خورده و کمی زرد چوبه می افزاییم. حالا 5 لیوان آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا لوبیا کاملا پخته شود.
3. مرحله سوم: افزودن برنج به آش
زمانی که لوبیا چشم بلبلی کاملا پخته و نرم شد. برنج شسته شده و آب گوشت را می افزاییم و اجازه می دهیم تا برنج هم کاملا پخته شود.
4. مرحله چهارم: افزودن سبزی
در این مرحله آش کمی غلظت گرفته و باید سبزی شسته و خرد شده و غوره را به آن بیفزاییم و اجازه دهیم تا سبزی هم پخته شود.
5. مرحله پنجم: افزودن گوجه فرنگی
گوجه ها را پوست می گیریم و با رنده و گوشت کوب برقی آنها را پوره می کنیم و به آش می افزاییم.
6. مرحله آخر: افزودن آبغوره
بعد از گذشت 30 دقیقه از افزودن گوجه باید آش را از روی حرارت برداریم و آبغوره، نمک و 1 قاشق از نعنا داغ را به آش بیفزاییم. حالا آش گوجه فرنگی را داخل ظرف دلخواه ریخته با نعنا داغ، پیاز داغ تزئین کرده و نوش جان کنید.
مواد لازم برای باقلا قاتق
مرحله اول آماده سازی مواد اولیه: سیر را پوست گرفته و خلالی می کنیم.
ابتدا قابلمه مناسبی را روی حرارت می گذاریم و داخل آن روغن می ریزیم و سیر را به همراه زرد چوبه داخل روغن ریخته و به اندازه یک دقیقه تفت دهید.
باقلا را به سیر و زرد چوبه افزوده و خوب تفت می دهیم.
حالا شوید را افزوده تفت می دهیم و 1 لیتر آب می افزاییم. درب قابلمه را می بندیم تا کاملا باقلا پخته شود و به روغن بیفتد.
حالا که خوب باقلا پخته شد، نمک و فلفل خورشت را افزوده و تخم مرغ ها را به صورت کامل داخل خورشت می ریزیم و درب خورشت را می گذاریم تا تخم مرغ کاملا پخته شود.
حالا خورشت آماده شده را در ظرف زیبایی بریزید و اگر داخل گمج پخته شده داخل گمج هم می توانید سرو کنید. نوش جان.
منبع: غذاهای بین المللی
مرحله اول آماده سازی لوبیا چشم بلبلی: ابتدا لوبیا را پاک کرده و می شوییم و به مدت 4 ساعت خیس می کنیم و بعد از گذشت این مرحله لوبیا چشم بلبلی را به همراه کمی زرد چوبه داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت می گذاریم تا کاملا پخته شود.
حالا داخل قابلمه ای کمی روغن می ریزیم و پیاز نگینی شده را داخل آن خوب تفت می دهیم طلایی که شد کرفس، کدو، کلم قمری، زرد چوبه، ادویه کاری و فلفل سیاه افزوده و همه مواد را با هم خوب تفت می دهیم.
حالا برنج شسته شده را به همراه سبزی آش به مواد در حال تفت خوردن می افزاییم و تا جایی که روی مواد پوشیده شود آب جوش می ریزیم تا برنج و سبزیجات کاملا پخته شود.
حالا مواد کاملا پخته و کمی به غلظت رسیده است در این مرحله لوبیای چشم بلبلی را به آش می افزاییم و اجازه می دهیم تا 30 دقیقه دیگه با هم پخته و کاملا جا افتاده شود.
در نهایت نمک آش سبزیجات را اندازه می کنیم و داخل ظرف زیبایی ریخته و در کنار آب نارج نوش جان کنید.
مواد اولیه آرد بادام خانگی
بادام شیرین ۱ کیلو
ابتدا داخل یک قابلمه با توجه به مقدار بادام ها آب ریخته و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاد سپس بادام ها را بمدت ۱۰ دقیقه در آب در حال جوش ریخته سپس یک کاسه دیگر را پر یخ کرده وقتی بادام ها نرم شد بلافاصله در آب یخ ریخته و با دست به راحتی پوستش را جدا می کنیم.
با دو روش می توانید بادام ها را خشک و رطوبتش را بگیرید. روش اول بدین گونه است که بادام را در سینی فر ریخته بمدت ۱۵ دقیقه در دمای ۱۵۰ درجه قرار دهید یا بادام ها را در سینی ریخته و بمدت ۲ روز کنار شوفاژ قرار دهید تا خشک شود.
بادام ها وقتی خوب خشک شدند داخل غذاساز یا میکسر ریخته و پودر می کنید برای اینکه به دستگاه شما آسیب نرسد چند دقیقه وسط آسیاب کردن خاموش کنید تا استراحت کند. به همین راحتی شما آرد بادام را در منزل تهیه کردید. آن را بسته بندی کنید و در فریزر نگهداری کنید.
2. مرحله دوم: تهیه پیتزا پپرونی
برای تهیه این پیتزا سینی فر را چرب کرده و خمیر ها را داخل سینی می چینیم و روی سطح خمیر را با سس آماده شده می پوشانیم و نیمی از پنیر پیتزا را روی سس می ریزیم.
3. مرحله سوم: افزودن پپرونی ها
با لایه های سوسیس پپرونی روی پیتزا را پوشش می دهیم و جاهای خالی را با برش های قارچ، گوجه و فلفل دلمه ای پر می کنیم.
4. مرحله چهارم: افزودن پنیر
حالا با باقی مانده پنیر روی پیتزا را پوشانده و در نهایت روی پیتزا آویشن و جوز هندی می ریزیم.
5. مرحله آخر: پخت پیتزا پپرونی
پیتزا پپرونی را داخل فر گرم شده با دمای 220 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه می پزیم و اجازه می دهیم تا پنیر آن خوب طلایی شود. حالا پیتزا را برش داده و نوش جان کنید.
مواد لازم برای تهیه حلیم شیر با بلغور گندم
طرز تهیه حلیم شیر اصفهانی با بلغور گندم و گوشت
مرحله اول ( پخت گوشت )
ابتدا داخل قابلمه با حجم مناسب کمی روغن ریخته سپس گوشت ها را کمی تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد سپس پیاز را ۴ قاچ کرده به همراه برگ بو و دارچین و هل و زردچوبه اضافه می کنیم و چند لیوان آبجوش می ریزیم و در قابلمه را می گذاریم تا گوشت خوب پخته شود. (اگر زمان کافی نداشتید از زودپز استفاده کنید)
مرحله دوم ( پخت بلغور )
بلغور گندم را بمدت ۱۲ ساعت از قبل خیس کنید. داخل قابلمه ریخته و به آن آب اضافه کنید و حرارت گاز را کم کرده و ۱ الی ۲ ساعت زمان بدهید تا بلغور ها خوب پخته شوند حتما در حین پخت هم بزنید تا بلغور ها ته نگیرد.
مرحله سوم ( میکس کردن )
گوشت ها را وقتی پخته شدند از قابلمه خارج کنید و ریش ریش کرده و یا به کمک گوشت کوب برقی میکس کنید.
بلغور گندم را وقتی خوب پخته شد و خنک شد به کمک غذاساز یا میکسر خوب له کنید و مجدد به قابلمه برگردانید.
مرحله آخر
گوشت ها و کره را به بلغور گندم اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کره ذوب شود سپس شیر سرد را به حلیم شیر اضافه کرده و هم می زنیم سپس حرارت را کم کرده تا حلیم جا بیفتد و به غلظت دلخواه برسید. می توانید چند عدد هل و دارچین را اضافه کنید و در ظرف سرو کشیده با کنجد تزئین کنید.
ابتدا پیاز را شسته و خلالی خرد کرده سپس داخل تابه مقداری روغن ریخته و پیاز ها را اضافه می کنیم تفت می دهیم تا سبک شود سپس فیله گوساله را به اندازه دلخواه نواری برش داده و پیازمون رو اضافه می کنیم تا گوشت تغییر رنگ دهد در ادامه کمی فلفل سیاه و ادویه کاری به گوشت زده و مقداری آب ریخته و اجازه می دهیم تا گوشت پخته شود.
قارچ ها را شسته و اسلایس کنید سپس ۱ ق غذا خوری آبلیمو روی قارچ ها ریخته تا سیاه نشوند، داخل تابه کمی کره ریخته و حرارت را زیاد می کنیم تا داغ شود سپس قارچ ها را به همراه سیر رنده شده اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا عطر سیر خارج و قارچ پخته شوند.
داخل قابلمه آب ریخته و مقداری روغن و نمک اضافه کنید وقتی آب به جوش آمد پاستا را داخل قابلمه ریخته تا نرم شود.
وقتی گوشت پخته شد و آبش کشیده شده قارچ را بهش اضافه می کنیم و از روی حرارت برمیداریم سپس داخل تابه کوچک کره را ریخته کمی که ذوب شد آرد را اضافه کرده و خوب تفت می دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود سپس شیر ولرم را کم کم به مخلوطمون اضافه می کنیم تا آرد باز شود در انتها آویشن و پودر سیر و خامه را افزوده و سس را داخل تابه گوشت و قارچ می ریزیم و زیر تابه گوشت را روشن کرده تا سس به خورد مواد گوشت و قارچ برود سپس از روی حرارت بر میداریم.
وقتی پاستا نرم شد آن را آبکش کرده و در ظرف سرو کشیده و سس قارچ و گوشت را روی آن ریخته و مقداری جعفری یا پنیر پارمزان اضافه می کنیم. این پاستا را داغ میل نمایید. نوش جان
ابتدا ژله انار را به همراه آب و ژلاتین مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم بخار آب گذاشته تا تمام ذارت ژلاتین ها حل شود. می توانید برای ۴۰ ثانیه در ماکرویو ۹۰۰ وات قرار دهید و خوب مخلوط کنید تا همه ذارات حل و ژله شفاف شود سپس کنار گذاشته تا خنک شود.
خامه قنادی را از فریرز ۱۵ دقیقه قبل خارج کنید تا هم دمای محیط شود ولی شل نشود مقداری یخ داخلش باشد سپس با تندترین دور همزن می زنیم تا خامه فرم بگیرد در حین کار دور گیری کنید تا همه خامه مخلوط شود سپس پنیر خامه ای را به همراه پودر قند اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
شیر را به مخلوط خامه اضافه کرده و ۱ دقیقه هم بزنید. ژله خنک شده را به آرامی به مواد موس اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند سپس قالب مورد نظر را با روغن جامد چرب کنید و موس انار را داخلش ریخته و برای ۸ ساعت در یخچال قرار دهد تا ژلاتین ها بسته شوند سپس از یخچال خارج کنید و با کمک چاقوی نوک تیز دور موس انار را آزاد کرده و در دیس مورد نظر برگردانید سپس با دانه های انار و خامه فرم گرفته تزئین کنید. نوش جان
مرحله اول آماده سازی مواد اولیه: ابتدا پیاز را پوست گرفته و رنده ریز کرده آب اضافی آن را جدا می کنیم. سیر را نیز پوست گرفته و رنده می کنیم.
سر و ته کدو را جدا کرده و رنده می کنیم سپس آب اضافی کدو را هم جدا می کنیم.
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای ریخته و به آن نمک، فلفل، زرد چوبه و پودر پاپریکا را افزوده و مخلوط می کنیم تا تخم مرغ از حالت لختگی خارج شود.
حالا کدو، سیر و پیاز را به تخم مرغ افزوده و خوب مخلوط می کنیم (در این مرحله اگر غلظت مواد مناسب نبود آرد سوخاری را هم به مواد می افزاییم)
ابتدا داخل تابه روغن ریخته و زمانی که گرم شد مواد کوکو را داخل تابه ریخته سطح آن را صاف می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا کوکو مغز پخت شود.
بعد از اینکه یک سمت کوکو کاملا پخت کوکو کدو سبز را برگردانده و اجازه می دهیم تا سمت دیگر هم مغز پخت شود. حالا در کنار نان تازه و ترشی فصل نوش جان کنید.
مواد لازم برای نان بروتچن
مواد مورد نیاز برای رو مال
دستور پخت نان بروتچن آلمانی در خانه
1. طرز تهیه نان بروتشن (بروتچن) آلمانی
مرحله اول آماده سازی خمیر مایه: ابتدا 1 و 1/4 پیمانه آب ولرم را در کاسه ای ریخته و به آن خمیر مایه و شکر را بیفزایید؛ خوب مخلوط کنید و به مدت 10 دقیقه زمان دهید تا به عمل آید.
2. مرحله دوم: آماده سازی سفیده تخم مرغ
سفیده تخم مرغ را داخل کاسه ای ریخته و آنقدر با همزن بزنید تا رد پره های همزن روی خمیر بماند.
3. مرحله سوم: آماده سازی خمیر
حالا داخل کاسه دیگری روغن، نمک و نیمی از آرد را با هم مخلوط کنید و بعد به تدریج سفیده های تخم مرغ را هم افزوده و خوب مخلوط کنید.
4. مرحله چهارم: افزودن خمیر مایه
حالا خمیر مایه به عمل آمده را به مواد افزود و باقی مانده آرد را بیفزایید و ورز دهید تا به شکل خمیری یکدست در آید و در این مرحله نیاز است خمیر را 10 دقیقه ورز دهید.
5. مرحله پنجم: تقسیم بندی خمیر
خمیر را به 12 قسمت مساوی تقسیم کنید و داخل سینی بچینید. حالا روی آن را بپوشانید و به مدت 60 دقیقه استراحت دهید.
6. مرحله ششم: آماده سازی برای پخت
نان ها را داخل سینی پخت سرد بچینید و مواد رومال را با قلمو روی آن ها زده و روی آن با چاقو شیاری ایجاد کنید.
7. مرحله آخر: پخت نان بروتچن
حالا سینی نان بروتشن را داخل فر گرم شده با دمای 220 درجه بگذارید تا به مدت 20 دقیقه پخته شود و در نهایت گریل را روشن کنید تا روی نان طلایی شود. نوش جان.
مواد لازم برای تهیه توپ سیب زمینی سوخاری با پنیر
طرز تهیه توپ سیب زمینی سوخاری با کالباس و پنیر بدون گوشت
مرحله اول ( آماده سازی سیب زمینی )
ابتدا سیب زمینی را آبپز کنید پوستش را کنده و داغ داغ پوره کنید می توان از گوشت کوب کمک گرفت ، سیب زمینی ها را خوب می کوبیم تا منسجم و لطیف شوند. سپس پنیر پیتزا و ادویه ها را به موادمون اضافه می کنیم خوب با دست ورز می دهیم تا خوب باهام میکس شوند.
مرحله دوم (اضافه کردن کالباس )
حالا به دلخواه به موادمون کالباس نگینی شده اضافه کرده ( یا می توان جعفری و یا چیزی اضافه نکرد و ساده درست کرد ) مواد رو خوب میکس کنید و برای یک ساعت داخل یخچال استراحت داده تا خنک شود.
مرحله سوم ( آماده سازی توپ های سیب زمینی )
به کمک یک اسکوپ و یا با دست از مواد سیب زمینی برداشته و مقداری پنیر پیتزا را وسط مواد گذاشته وگرد می کنیم روی سینی که کاغذ روغنی انداختید گذاشته و بمدت ۱ ساعت در فریرز می گذاریم. مزیت فریزر کردن توپک : احتمال ترک خوردن توپ ها موقع سرخ کردن تقریبا صفر می شود و جذب روغن بشدت کاهش پیدا می کنه و توپ ها پس حاضر شدن اصلا روغنی نمی شود.
مرحله چهارم ( سرخ کردن )
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید تا کف کند، توپ های سیب زمینی را به نوبت در تخم مرغ بزنید سپس در آرد سفید بزنید و مجدد در تخم مرغ بزنید و در آخر در آرد سوخاری بزنید تا تمام سطح توپ های سیب زمینی به ارد سوخاری آغشته شود.
توپ ها را درون روغن داغ سرخ کنید حتما توپک ها کاملا داخل روغن شناور باشه تا ترک نخوره و حرارت متوسط باشد.
منبع: پخت غذا به شکل نوین
| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
متن دلخواه شما
|
|