نوشته شده توسط : mona

کره بادام زمینی خواص بسیار زیادی دارد. مواد مغذی که در کره بادام زمینی وجود دارد شامل ویتامین E ، منیزیم ، مس ، نیاسین و … کره بادام زمینی را می توانید در صبحانه یا عصرانه با نون تست و عسل نوش جان کنید. کره بادام زمینی را اگر خودتون تو خونه تهیه کنید خیلی سالم تره و به صرفه تر از کارخانه ای هست امروز یک دستور خوب کره بادام زمینی خانگی باهم یاد می گیریم.

 طرز تهیه کره بادام زمینی خانگی خوشمزه و مقوی با عسل

 

مواد لازم برای تهیه کره بادام زمینی خانگی

  • بادام زمینی پوست گرفته شده نیم کیلو
  • روغن کنجد۲ ق غذاخوری
  • عسل۱ تا ۲ ق غذا خوری
  • نمک۱ ق چای خوری

 

طرز تهیه کره بادام زمینی خانگی

مرحله اول (آماده سازی)

ابتدا بادام زمینی که بهتره خام باشه را از دو پوست در بیارید و حدود ۱۰ دقیقه خوب تفت بدید. موقع تفت دادن مدام هم بزنید چون بادام زمینی زود می سوزد.

 

مرحله دوم (آسیاب کردن بادام زمینی)

بادام زمینی ها را حتما داغ داخل آسیاب یا غذا ساز ریخته و شروع به آسیاب کردن می کنیم تا زمانی که بادام زمینی ها به روغن بیفته ممکنه ۲۰ دقیقه طول بکشه، مراقب دستگاه باشید و هر چند دقیقه یک بار بهش استراحت بدید تا بهش آسیبی نرسه.

 

مرحله آخر

وقتی بادام زمینی ها مون خوب به روغن افتاد عسل و روغن کنجد و نمک بهش اضافه میکنیم و برای چند دقیقه خوب میکس می کنیم. کره بادام زمینی خانگی به همین راحتی آماده است. کره بادام زمینی خانگی را در ظرف ریخته و حدودا تا دو هفته قابل نگهداری در یخچال است. سعی کنید کم درست کنید تا زود مصرف شود و همیشه کره بادام زمینی تازه در منزل داشته باشید.

منبع: آشپزی سالم



:: بازدید از این مطلب : 134
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mona

طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت در خانه بسیار ساده است و در این دستور پخت که از سایت آشپزی سالم گرفته شده قصد داریم تا طرز تهیه این پیتزا خوشمزه را به طور کامل توضیح دهیم. با ما همراه باشید.

 دستور پخت پیتزای قارچ و گوشت | سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم جهت تهیه پیتزا قارچ و گوشت

  • 100 گرم گوشت چرخ کرده
  • یک عدد پیاز
  • 100 گرم قارچ
  • 100 گرم پنیر پیتزا
  • یک عدد خمیر پیتزا
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • یک عدد فلفل دلمه ای
  • 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک قاشق مربا خوری رب گوجه فرنگی
  • نصف قاشق چایخوری زردچوبه
  • سس گوجه به مقدار لازم

 

مرحله 1:

در ابتدا پوست پیاز را جدا کرده و آن را تمیز شسته و کاملا خرد کنید. سپس در داخل یک ماهیتابه، روغن زیتون ریخته و روی حرارت با شعله متوسط قرار می دهیم. وقتی روغن داغ شد، پیازها را در داخل ماهیتابه می ریزیم و تفت می دهیم تا به رنگ طلایی شود.

 

مرحله 2:

گوشت چرخ کرده را به پیاز داغ اضافه کرده و تفت می دهیم و مقداری نمک و فلفل به میزان دلخواه به آن اضافه می کنیم. گوشت را تفت می دهیم تا سرخ شده و تغییر رنگ دهد.

 

مرحله 3:

قارچ را شسته و خرد می کنیم. قارچ خرد شده را به گوشت چرخ کرده اضافه کرده و همه مواد را باهم تفت می دهیم تا سرخ شود. باید صبر کیند تا آب قارچ به طور کامل جمع شود.

 

مرحله 4:

فلفل دلمه ای را تمیز شسته و خرد می کنیم. سپس آن را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کرده و تفت می دهیم.

 

مرحله 5:

رب گوجه فرنگی و زردچوبه را به آن اضافه کرده و مواد را با قاشق زیر و رو می کنیم تا رب گوجه فرنگی و زردچوبه کاملا در مواد اثر کرده و آن را طعم دار کند. پس از آن درب ماهیتابه را گذاشته و به مدت 5 تا 7 دقیقه صبر می کنیم. در این مدت مواد به طور کامل سرخ می شوند.

 

مرحله 6:

فر اجاق گاز را روشن کرده و آن را بر روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم می کنیم تا گرم شود و خمیر پیتزا را که از قبل آماده کرده ایم از یخچال بیرون می آوریم.

 

مرحله 7:

سینی فر را کمی با روغن چرب کرده و یک ورق خمیر پیتزا را در داخل آن قرار می دهیم. سس گوجه فرنگی را بر روی خمیر پیتزا ریخته و با پشت قاشق غذاخوری آن را به طور کامل بر روی سطح خمیر پیتزا بخش می کنیم.

 

مرحله 8:

نصف محتویات پیتزا را روی سس گوجه فرنگی ریخته و سپس بر روی خمیر پیتزا پخش کنید. سپس بر روی آن نصف پنیر پیتزا را بریزید. این کار باعث می شود تا طعم پیتزا قارچ و گوشت خوشمزه تر شود.

 

مرحله 9:

سایر مواد پیتزا را روی خمیر پیتزا ریخته و پخش می کنیم.

 

مرحله 10:

باقی مانده پنیر پیتزا را بر روی مواد ریخته و پخش کنید.

 

مرحله 11:

در نهایت خمیر پیتزا را به مدت 15 تا 20 دقیقه در داخل فر قرار دهید تا رنگ آن طلایی و برشته شود.

 

پس از این مدت پیتزا را از فر خارج کرده و صبر کنید تا کمی از حرارت آن کم شود. سپس آن را برای تزئین در یک ظرف دیگر قرار داده و در اندازه های معمول پیتزا برش بزنید. در صورت تمایل می توانید سس گوجه فرنگی یا سس فرانسوی بر روی آن ریخته و میل کنید.

 

پیتزا از غذاهای خوشمزه و لذیذ و پرطرفدار در سرتاسر جهان است. پیتزا قارچ و گوشت به علت اینکه بدون سوسیس و کالباس و یا به طور کلی گوشت های فرآوری شده تهیه می شود، از سایر انواع پیتزاهای تهیه شده با گوشت سالم تر است.



:: بازدید از این مطلب : 73
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mona

دستوری که برای تهیه کوکوی سیب زمینی شکم پر برای شما آماده کرده ایم، می تواند یک پیشنهاد خوب برای شام باشد. کوکوی سیب زمینی شکم پر همینطور می تواند یک پیشنهاد جدید برای کدبانو هایی باشد که دائم از خود می پرسند که حالا چی درست کنیم.

 

 طرز تهیه کوکو شکم پر خوشمزه شمالی با سیب زمینی و مرغ

 

مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر با گوشت

  •  سیب زمینی متوسط ۵ عدد
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن به مقدار لازم
  • روغن مخصوص سرخ کردنی به میزان لازم
  • آب سرد به مقدار لازم

 

مرحله اول: آماده سازی سیب زمینی

برای آماد سازی کوکوی سیب زمینی شکم پر با گوشت ابتدا سیب زمینی ها را پوست بگیرید و بشوئید و در یک قابلمه مناسب به همراه آب بر روی شعله قرار دهید و زمان دهید به مدت ۳۰ دقیقه تا سیب زمینی ها بپزد. آبکشی نمائید و در غذاساز بریزید و پوره کنید.

 

مرحله دوم: آماده سازی گوشت

گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز در تابه با کمی روغن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس رب گوجه فرنگی را به همراه مقدار مناسبی ادویه به گوشت و پیاز اضافه کنید و هم بزنید و سپس از روی حرارت بردارید.

 

مرحله سوم : آماده سازی کوکو سیب زمینی شکم پر

در این قسمت ابتدا یک کاسه آب در کنار دستات قرار دهید و کف دستتان را خیس کنید و سپس به اندازه یک نارنگی کوچک از سیب زمینی بردارید و در دست خود پهن کنید از مایع گوشتی به اندازه ۱ قاشق غذا خوری بر روی سیب زمینی گذاشته و سیب زمینی را گلوله کنید. در یک قابلمه کوچک روغن فراوان ریخته و زمان دهید تا گرم شود. سپس کوکو سیب زمینی شکم پر با گوشت را در روغن سرخ کنید. به همین ترتیب کوکوی سیب زمینی شکم پر شما آماده است. میتوانید به همراه سالاد و یا پلو نوش جان فرمائید.



:: بازدید از این مطلب : 126
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mona

اشترودل نوعی غذای بین المللی خوشمزه و لذیذ است که در این مطلب قصد داریم تا در مورد نحوه تهیه آن به طور کامل توضیح دهیم. با ما همراه باشید. اشترودل در واقع نوعی غذای بین المللی است که ابتدا در اتریش و شهر وین تهیه شد. این غذا به تدریج در کل جهان رایج شد و طرفداران زیادی پیدا کرد. اشترودل هم به عنوان غذای اصلی سرو شده و هم به شکل دسر تهیه می شود. انواع مختلف اشترودل مرغ و گوشت نیز موجود است.

 

 اشترودل گوشت و قارچ دستور توسط eli - کوکپد

 

مواد لازم برای تهیه اشترودل گوشت و قارچ

  • یک قاشق چایخوری خمیر مایه
  • یک قاشق چایخوری شکر
  • دو عدد تخم مرغ
  • ۱۲۰ گرم روغن مایع
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • آرد به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم
  • ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • یک پیمانه قارچ
  • یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • مقدار کافی جعفری
  • ۲ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا
  • یک لیوان و یک پیمانه آب ولرم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

 

مرحله ۱:

برای شروع ابتدا خمیر اشترودل را تهیه می کنیم. برای این کار ابتدا یک لیوان آب ولرم و یک قاشق چایخوری شکر و یک قاشق چایخوری خمیر مایه را در داخل یک ظرف مخلوط می کنیم. به مدت ۱۰ دقیقه صبر می کنیم تا خمیر مایه اثر کند. پس از اینکه کمی پف کرد، ۲ عدد تخم مرغ و ۱۲۰ گرم روغن مایع را به آن اضافه می کنیم. سپس مخلوط را هم می زنیم و آرد را کم کم به این ترکیب اضافه می کنیم. توجه کنید که آرد را به اندازه ای اضافه کنید که خمیر تهیه شده به کف دست تان نچسبد. سپس به مقدار مورد نیاز نمک و فلفل را به خمیر اضافه کرده و روی آن را با یک پارچه بپوشانید. خمیر را باید در یک جای گرم نگهداری کنید تا پف کند و حجم خمیر افزایش پیدا کند.

 

مرحله ۲:

اکنون قصد داریم تا طرز تهیه مواد اشترودل را توضیح دهیم. یک عدد پیاز را شسته و با چاقو پوست بکنید. سپس آن را به شکل ریز ریز خرد کنید. کمی روغن را در کف ماهیتابه ریخته و صبر کنید تا روغن داغ شود. پس از داغ شدن روغن، پیازها را در داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا رنگ آنها طلایی شود.

 

مرحله ۳:

در این مرحله ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده را به ماهیتابه اضافه کنید و دائما هم بزنید تا گلوله های بزرگ گوشت در داخل ماهیتابه باقی نماند. پس از آنکه سرخ شد، نمک و فلفل به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت پخته و آب آن بخار شود.

 

مرحله ۴:

یک پیمانه قارچ را با آب بشوئید و آن را به اندازه های کوچک خرد کرده و یا ورقه ای خرد می کنیم و آنها را در داخل ماهیتابه روغن می ریزیم و قارچ ها را در داخل روغن تفت می دهیم تا آب آن خارج شود. سپس قابلمه گوشت و پیاز داغ را به آن اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم.

 

مرحله ۵:

کمی جعفری را با آب و نمک شسته و آن را آبکش می کنیم تا آب آن خارج شود. سپس آن را با چاقو خرد می کنیم و به ماهیتابه حاوی گوشت اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم. می توانید مزه این مواد را امتحان کرده و نمک و فلفل را به مقدار کافی به مایه اشترودل اضافه کنیم. اکنون مایه آن آماده است.

 

مرحله ۶:

بر روی یک سطح آرد بپاشید و با وردنه خمیر را باز کنید. خمیر را به شکل مستطیل در بیاورید و مایه اشترودل آماده در مرحله قبل را همراه با پنیر پیتزا در یک طرف خمیر می ریزیم و طرف دیگر خمیر را مانن عکس برش می دهیم و طرف برش خورده خمیر را روی مواد می گذاریم تا کاملا خمیر روی مواد را بپوشاند.

 

مرحله ۷:

فر را از ۲۰ دقیقه قبل در درجه حرارت ۱۸۰ درجه روشن می کنیم. در این مرحله بر روی خمیری که از قبل آماده شده، با برس کمی تخم مرغ روی آن پخش کرده و در صورت تمایل کنجد می پاشیم و آن را در سینی فر که آن را چرب کرده ایم، قرار می دهیم. پس از نیم ساعت اشترودل آماده می شود و آن را از فر خارج می کنیم و در یک ظرف مناسب سرو می کنیم.

منبع: آشپزی لذت بخش



:: بازدید از این مطلب : 133
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mona

درست کردن شیرینی ناپلئونی با خمیر هزارلا

 

مواد لازم برای تهیه شیرینی ناپلئونی مجلسی

  • خمیر هزارلا : ۱ بسته
  • خامه قنادی: ۲۰۰ گرم
  • پودر قند برای تزیین به مقدار لازم
  • پودر پسته برای تزیین به مقدار لازم

 

۱. یک بسته خمیر هزارلا را در دمای محیط گذاشته تا یخ آن آب شود.

 

۲. حالا با یک چاقو یا کاتر پیتزا بر، دور خمیر را ببرید ولی اضافه خمیرهایی که بریده اید را نگه دارید و دور نریزید. خمیر را به شکل دلخواه برش بزنید.

 

۳. روی سینی فر یا ظرف دلخواه یک برگ کاغذ روغنی بگذارید و شیرینی ها را روی آن بچینید.

 

۴. سینی را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد برای حدود ۲۰ دقیقه قرار دهید.

 

۵. وقتی که شیرینی ها را از فر که بیرون آوردید صبر کنید تا کاملا خنک بشن و بعد ۲۰۰ خامه قنادی را فرم بدید.

 

۶. روی شیرینی را با چاقو ضربه بزنید تا برجستگی نداشته باشد.

 

۷. شیرینی ها را با چاقو از هم باز کنید تا لایه لایه بشه و بینشون رو خامه بزنید.

 

۸. اضافه های خمیر رو هم پودر کنید و یک قاشق غذاخوری پودر قند بهشون اضافه کنید.

 

۹. سپس روی شیرینی کمی خامه بمالید تا اینکه خورده ها به شیرینی بچسبند. روی شیرینی هم بپاشید.

 

۱۰. سپس شیرینی ناپلئونی ها را برای ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا رطوبت خامه بین لایه ها پخش بشود.

 

۱۱. اکنون می توانید برای تزیین روی شیرینی ها پودر پسته بپاشید.



:: بازدید از این مطلب : 130
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mona

دونات یکی از خوشمزه ترین شیرینی های جهان است که به عنوان میان وعده یا دسر بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. تهیه دونات خانگی در منزل بسیار راحت است به شرطی که چند نکته را رعایت کنید. در این صورت دونات خیلی خوب با پف بسیار عالی خواهید داشت. دونات را بعد پخت می توان در شکر بغلطانید یا با سس شکلات تزئین کنید.

 

 طرز تهیه دونات شکلاتی

 

مواد لازم برای تهیه دونات

  • آرد ۵۰۰ گرم (حدودا ۳٫۵ پیمانه)
  • خمیر مایع ۱ ق غذا خوری
  • کره ۶۰ گرم
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • شکر ۱/۳ پیمانه + ۱ ق غذا خوری
  • شیر ۱ پیمانه
  • آب ولرم ۱/۴ پیمانه
  • وانیل نوک ق چای خوری

 

مرحله اول (آماده سازی خمیر)

ابتدا آرد سه صفر را سه بار الک می کنیم. میزان آرد گفته شده تقریبی می باشد. تا جایی آرد را اضافه می کنیم که به دست نچسبد. ممکن کمتر یا بیشتر از مقدار گفته شده در دستور آرد بخواهد.

عمل آوری خمیر مایه : داخل لیوان شیشه ای خمیر مایه را به همراه ۱ قاشق شکر و آب ولرم که دست را نسوزاند اضافه کرده و مخلوط می کنید. روی ظرف را بپوشانید و ۵ تا ۱۰ دقیقه صبر می کنیم تا خمیر عمل بیاید و کف کند.

در کاسه دیگر کره نرم شده و به دمای محیط رسیده شده را با تخم مرغ و نوک قاشق وانیل و شکر و شیر ولرم مخلوط می کنیم.

 

مرحله دوم (ورز دادن)

خمیر مایه عمل آمده را به مخلوط کره اضافه میکنیم و آرد را طی چند مرحله با قاشق چوبی اضافه می کنیم. وقتی آرد جمع شد آن را روی سطح کار بیاورید و ۱۰ دقیقه شروع به ورز دادن خمیر کنید تا در نهایت خمیر نرمی که به دست نمیچسبد بدست بیاید. هر بار خیلی کم آرد پاشی کنید و ورز بدید.

خمیر درون کاسه ای که چرب کردید قرار بدید و رویش را سلفون کشیده و بپوشانید و در جایی گرم بمدت ۱٫۵ ساعت استراحت بدید تا حجم خمیر دو برابر شود.

 

مرحله سوم (کاتر زدن دونات)

بعد از اینکه خمیر پف کرد با مشت پف خمیر را بخوابانید و خمیر را به ضخامت ۳-۵ میلی باز کنید و با کاتر مخصوص دونات و یا اگر در دسترس نداشتید با لیوان و یا چیزی که گرد باشد خمیر را کاتر بزنید.

خمیر ها را روی سینی آرد پاشی شده قرار بدید و رویش را بپوشانید و اجازه بدید ۴۵ دقیقه دیگر استراحت کنند تا دوباره خمیر حجم بگیرد.

 

مرحله چهارم (سرخ کردن دونات)

در ظرفی روغن بریزید و با حرارت ملایم روی گاز قرار بدهید تا گرم شود. خیلی آرام دونات ها را یکی یکی داخل روغن داغ بیاندازید و مدام با قاشق روغن داغ را روی دونات ها بریزید تا روی دونات ها خوب پف کند هر دو طرف را خوب سرخ کرده تا طلایی شود. سپس دونات ها را روی دستمال روغن گیر قرار بدید تا روغن اضافی آن گرفته شود. بعد از پخت دونات روی آن را با سس شکلاتی تزئین کرده یا اینکه در مخلوط شکر بغلطانید و نوش جان کنید.

منبع : آشپزی لذت بخش



:: بازدید از این مطلب : 133
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mona

امروز برای شما عزیزان طرز تهیه سالسا تازه را آماده کرده ایم و امیدواریم دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.

 

طرز تهیه سالسا تازه

مواد لازم:

  • شش عدد گوجه فرنگی گیلاسی ، تکه شده
  • سه عدد فلفل دلمه تازه ، خرد شده
  • یک چهارم پیاز قرمز ، خرد شده
  • سه عدد پیازچه ، خرد شده
  • دو حبه سیر ، خرد شده
  • دو قاشق غذا خوری گشنیز تازه خرد شده
  • دو قاشق غذا خوری آب لیمو تازه
  • یک و نیم قاشق چای خوری زیره سبز
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

طرز تهیه:
گوجه فرنگی ، فلفل دلمه ، پیاز قرمز ، پیازچه ، سیر ، گشنیز ، آب لیمو ، زیره سبز و گوجه فرنگی تکه با فلفل در یک کاسه با هم مخلوط می‌کنیم.

سپس مقدار لازم نمک و فلفل را اضافه کرده و یک ساعت درون یخچال قرار می‌دهیم پس از آن می‌توانید سرو کنید.



:: بازدید از این مطلب : 79
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 8 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mona

حلوا مرمری یکی از حلواهای خوشمزه و مجلسی است که می توانید آن را به راحتی در منزل تهیه کنید. و از مهمانانتان پذیرایی کنید.


مواد لازم برای حلوا مرمری:

  • آرد سفید 1 پیمانه سرخالی
  • آرد نخودچی کمی بیشتر از نصف پیمانه
  • کره یا مارگارین 70 گرم
  • پودر قند الک شده کمتر از نصف پیمانه
  • پودر دارچین یک چهارم قاشق چایخوری
  • پودر زنجبیل یک چهارم قاشق چایخوری
  • شکلات تیره 80 گرم
  • شکلات سفید 90 گرم

طرزتهیه حلوا مرمری :
ابتدا شکلات ها را به روش بن ماری آب کنید. کره را در دمای محیط قرار بدهید. سپس آرد سفید را الک کنید و با حرارت ملایم تفت بدهید تا بوی خامی آن گرفته شود اما رنگ آرد تغییر نکند.

 

آرد را از تابه خارج کنید و آرد نخودچی را داخل تابه بریزید و حدودا 7-8 دقیقه با حرارت ملایم تفت بدهید. و بعد از تابه خارج کنید. هر دو آرد را با هم مخلوط کنید و الک کنید و به داخل تابه بریزید و روی شعله ی ملایم قرار بدهید.

 

کره را به آرد اضافه کنید و با هم تفت بدهید تا آرد و کره با هم خوب مخلوط شوند. در این مرحله آرد حالت پودری پیدا می کند که طبیعی است. اکنون پودر قند الک شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

 

آرد را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. به یکی از ظرف های آرد شکلات سفید بن ماری و پودر زنجبیل را اضافه کنید و در ظرف دیگر پودر دارچین و شکلات تیره بن ماری شده را اضافه کنید. هر دو ظرف را خوب مخلوط کنید. تا یکدست شوند. اگر سفت و خشک بود مقداری شکلات دیگر به آن ها اضافه کنید تا نرم و روان و یکدست شود.

 

سپس مواد شکلاتی را به مواد سفید اضافه کنید و با قاشق به آرامی مخلوط کنید تا کاملا حل نشوند و طرح مرمر روی آن ایجاد شود.

 

اکنون قالب های سیلیکونی را با کمی روغن چرب کنید. و خیلی سریع آن ها را داخل قالب ها بریزید زیرا اگر سرد شود، سفت می شود و شکل و حالت آن مشخص نمی شود.

 

در حین ریختن چند بار قالب را روی زمین بزنید، تا اگر هوایی بین آن ها وجود دارد، خارج شود.

سپس آن را چند ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا سفت شود و خودش را بگیرد. در پایان آن ها را از قالب جدا کنید و در ظرف مورد نظر بچینید. (بیشتر بخوانید: طرز تهیه حلوا مجلسی )

 

نکته برای تهیه ی حلوا مرمری :
• اگر قالب سیلیکونی نداشتید می توانید از قالب های دیگر برای تهیه ی حلوا مرمری استفاده کنید و در پایان آن ها را برش بزنید.

 

• دقت کنید آردها نباید زیاد تفت داده شوند زیرا رنگ و مزه ی آن ها تغییر می کند.

• آردها حتما باید الک شوند.

• به جای پودر قند می توانید از پودر شکر هم استفاده کنید.



:: بازدید از این مطلب : 116
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mona

مواد لازم برای لوکومادس :

  • شیر یا آب ولرم 3/4 لیوان
  • خمیر مایه 3/4 قاشق سوپخوری
  • عسل 1/2 قاشق چایخوری
  • وانیل 1/4 قاشق چایخوری
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • آرد 1 و 1/4 لیوان
  • شکر 1/2 قاشق چایخوری
  • گردوی خرد شده و پودر دارچین برای تزیین

مواد لازم برای شربت :

  • عسل نصف لیوان
  • شکر 1/3 لیوان
  • دارچین یا چوب دارچین به مقدار لازم
  • آب 1/3 لیوان

طرز تهیه لوکومادس :


1/4 شیر گرم و مخمر و شکر را داخل لیوان بریزید و در آن را بگذارید و حدود 5-10 دقیقه کنار بگذارید تا فعال شود.

آرد، نمک، وانیل و عسل را با هم مخلوط کنید و مخمر و شیر فعال شده را اضافه کنید و کمی هم بزنید و شیر ولرم باقی مانده را کم کم اضافه کنید.

این خمیر شل و چسبنده است و نیازی به اضافه کردن آرد نیست اگر خمیرتان سفت شده بود مقداری شیر ولرم به آن اضافه کنید. و اگر خمیرتان روان بود به آن کمی آرد اضافه کنید و روی آن را بپوشانید و کنار بگذارید 1/5 الی 2 ساعت قرار بدهید. تا حجم آن دو برابر شود و روی آن حالت حباب بزند.

در این حین به سراغ تهیه ی شربت می رویم همه ی مواد را با هم داخل قابلمه ای بریزید و مخلوط کنید روی شعله ی ملایم قرار بدهید. اصل شربت این شیرینی از چوب دارچین تهیه شده است و اگر به طعم دارچین علاقه ی زیادی دارید می توانید از پودر دارچین استفاده کنید. 

مزان پودر دارچین نباید زیاد باشد زیرا تلخ می شود. زمانی که شکر حل شد اجازه بدهید 2-3 دقیقه ای بجوشد و آن را خاموش کنید.

سپس داخل قابلمه ای روغن مایع فراوان بریزید و اجازه بدهید روغن داغ شود. این خمیر به علت شل بودن نمی توان با دست بردارید و داخل روغن بریزید. یک ظرف کوچک روغن کنار دستتان قرار بدهید و با 2 تا قاشق مرباخوری که یکی از آن را چرب کرده اید. از خمیر بردارید و داخل روغن داغ قرار بدهید. و اجازه بدهید سرخ شوند.

سپس آن را داخل سبدی قرار بدهید تا روغن اضافی آن خارج شود بعد از اینکه خنک شد آن ها را داخل شربت قرار بدهید و بعد خارج کنید. و در پایان با گردوی خرد شده و پودر دارچین و یا پودر پسته و ... تزیین کنید.

* اگر لوکومادس ها داغ باشند و داخل شربت قرار بدهید شربت زیادی جدب می کنند و سبب خمیر شدن آن ها می شوند.

 



:: بازدید از این مطلب : 146
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mona

حلوا کیک یک دسر خاص و ویژه و مجلسی است که هم از حلوا و هم کیک تهیه شده است. این دسر برای پذیرایی از میهمان ها مناسب است.

مواد لازم برای کیک حلوا :

  • آرد 1 پیمانه
  • شکر نصف پیمانه
  • تخم مرغ 3 عدد
  • روغن کمتر از نصف پیمانه
  • شیر یا ماست کمتر از نصف پیمانه
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • پودر کاکائو 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه کیک کاکائویی:

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید و زرده و کمی وانیل و نصف شکررا هم بزنید وقتی کاملا پفکی و روشن شد شیر را اضافه کنید و بعد از کمی هم زدن روغن را اضافه کنید و نهایتا آرد و بکنیگ پودر و پودر کاکائو را که سه مرتبه الک کنید و کم کم اضافه کنید در ظرف دیگری سفیده و کمی وانیل باقیمانده و شکر را با دورتند هم بزنید تا پفکی شود و بعد سفیده ها را با لیسک به زرده ها اضافه کنید و با لیسک به یک سمت هم بزنید.

 

داخل قالب بیست و پنج در سی و پنج بریزید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت 35 دقیقه بپزید زمانی که کیک پخته شد اجازه بدهید کمی خنک شود و بعد از داحل قالب جدا کنید.

 

طرز تهیه ی حلوا :

مواد لازم برای حلوا :

  • آرد 2 لیوان
  • شکر 2 لیوان
  • آب 2 لیوان
  • زعفران به مقدار لازم
  • گلاب نصف لیوان
  • عرق هل کمی
  • روغن 1 لیوان

طرز تهیه حلوا :

ابتدا شکر و آب را روی حرارت بگذارید تا شکر داخل آب حل شود سپس گلاب و عرق هل و زعفران را اضافه کنید و هم بزنید کمی که جوشید حرارت را خاموش کنید و در همین حین آرد را حدود نیم ساعت با حرارت ملایم تفت بدهید و یک لیوان روغن به آن اضافه کنید و کمی که گذشت شهد گرم را به مخلوط آرد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا حلوا خودش را جمع کند.

 

کیک را از داخل قالب اصلی برگردانید و روی آن را از شربت (در انتها آموزش تهیه ی آن آورده ایم) خنک شده ی آماده کمی بریزید سپس حلوای گرم را روی کیک خنک بریزید تا به هم بچسبند. حلوا را کامل پخش کنید و حدود یک ساعت در یخچال قرار بدهید تا خودش را بگیرد و بعد به راحتی برش بزنید.

 

نکاتی برای دستور کیک حلوا:

* قبل از اینکه حلوا را روی کیک بریزید کمی شهد خنک شده روی کیک بریزید تا کیک رطوبت حلوا را جذب نکند و حلوا خشک نشود.



:: بازدید از این مطلب : 128
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 بهمن 1399 | نظرات ()