نوشته شده توسط : mona

طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی و خوشمزه در قابلمه نمک و فر | اکالا

 

مواد لازم برای مرغ شکم پر

  • مرغ متوسط 1 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • برگ سیر خرد شده 2 قاشق
  • رب انار 3 قاشق
  • گردو آسیاب شده 1/2 پیمانه
  • سبزی محلی(چوچاق، خالواش، گشنیز، جعفری، ریحان) 1/2 پیمانه
  • لیموترش 1 عدد
  • نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
  • زعفران دم شده به میزان لازم

 

دستور پخت مرغ شکم پر

 

1. طرز تهیه مرغ شکم پر شمالی
ابتدا مرغ را با زعفران، نمک، فلفل، زردچوبه ماساژ می دهیم و یک لیموی برش خورده داخل شکم مرغ قرار داده و به آن استراحت می دهیم، بهتر است از شب قبل این کار را انجام دهیم.

 

2. مرحله دوم مرغ شکم پر
پیاز را نگینی خرد می کنیم و داخل تابه ای با کمی روغن تفت می دهیم حالا به آن زرد چوبه، نمک، فلفل و سیر اضافه کرده و با حرارت کم تفت می دهیم .کمی بعد سبزی معطر، رب انار وگردو را هم افزوده و به مدت 10 دقیقه کاملا تفت می دهیم در نهایت زعفران را افزوده و از روی حرارت بر می داریم.

 

3. مرحله سوم مرغ شکم پر
حالا مرغ را از یخچال خارج کرده و لیموی داخل شکمش را درآورده و از مواد آماده که خنک شد داخل شکم مرغ پر می کنیم و پاهای مرغ را به هم نزدیک کرده و با نخ آشپزی به هم می بندیم تا از خارج شدن مواد جلوگیری کند. حالا زمان آن رسیده طبخ مرغ را به دو روش داخل فر و روی گاز به شما آموزش بدهیم.

 

4. طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه (بدون فر)
قابلمه مناسب با سایز مرغ انتخاب می کنیم و مرغ را داخل آن قرار می دهیم به شکلی که مرغ خیلی آزاد نباشد و در مقدار کمی روغن دو طرف مرغ را کمی سرخ می کنیم. سپس دو لیوان آب جوشیده داخل ظرفی که مواد میانی داخلش بود ریخته مواد را حل کرده و روی مرغ می ریزیم و درب ظرف را گذاشته و به مدت 45 دقیقه اجازه می دهیم تا مرغ کاملا پخته آب آن کشیده شده و به اندازه یک استکان آب باقی بماند سپس در ظرف مناسب ریخته و در کنار چلوی ایرانی سرو می کنیم.

منبع: پخت غذا به شکل نوین



:: بازدید از این مطلب : 57
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 28 اسفند 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mona

کیک مرغ | طرز تهیه “کیک مرغ”

 

مواد لازم برای کیک مرغ

  • نان تست 1 بسته
  • سینه مرغ آب پز شده 1 عدد
  • تخم مرغ پخته شده 2 عدد
  • سس مایونز 1 لیوان
  • گردو 50 گرم
  • جعفری خرد شده 100 گرم
  • پیازچه خرد شده 50 گرم
  • خیار شور نگینی خرد شده 100 گرم
  • سس خردل 1 قاشق
  • سرکه یا آبلیمو 1 قاشق
  • نمک، فلفل، آویشن به میزان لازم

 

دستور پخت کیک مرغ با نان تست

 

1. طرز تهیه کیک مرغ مجلسی و خوشمزه
ابتدا سینه مرغ پخته شده ریش ریش کرده و یا روی تخته آشپزی ریز خرد می کنیم. همین طور تخم مرغ را یا رنده درشت یا ریز خرد می کنیم.

 

2. مرحله دوم تهیه کیک مرغ ساده
اگر نان های تست دیواره محکمی دارد با چاقو اره ای دور آنها را به شکل منظمی جدا می کنیم.

 

3. مرحله سوم کیک مرغ
حالا مرغ، تخم مرغ، خیار شور، گردو، پیازچه، جعفری، سرکه را با هم مخلوط کرده ؛ سپس سس، نمک و فلفل را به آن افزوده و کاملا مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم یک ساعت داخل یخچال بماند.


4.طرز تهیه کیک مرغ با نان تست
حالا داخل ظرف مناسب سرو یک لایه نان چیده و از مواد آماده شده یک لایه روی آن می گذاریم. و این مرحله را تا ارتفاعی که دوست داریم ادامه می دهیم.

 

5. مرحله پنجم کیک مرغ
بعد از تکمیل شدن کیک آن را با یک لایه سس روکش کرده و کیک را برای 2 ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا مزه مواد به خورد یکدیگر برود.

 

6. مرحله ششم کیک مرغ
در این مرحله کیک را با اضافه های نان یا گوجه گیلاسی تزیین کنید.



:: بازدید از این مطلب : 74
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 28 اسفند 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mona

طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه و مجلسی آبدار به روش رستورانی

 

مواد لازم برای کباب تابه ای (کباب دیگی)

  • گوشت چرخ شده 250 گرم
  • گوجه فرنگی 3 عدد
  • پیاز رنده شده 1 عدد
  • نمک، فلفل، زعفران و روغن به میزان لازم


دستور پخت کباب تابه ای (کباب دیگی)

 

1. طرز تهیه کباب تابه ای

ابتدا پیاز را داخل ظرف مناسبی رنده می کنیم و آب آن را جدا می کنیم.

 

2. مرحله دوم کباب دیگی

گوشت را به همراه نمک، فلفل و زعفران به پیاز اضافه کرده و تا جایی که به انسجام مورد نظر برسد ورز می دهیم و اگر زمان دارید به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.

 

3.مرحله سوم کباب تابه ای

حالا گوشت را به تابه مناسبی منتقل کرده سطح آنرا صاف کرده و با یک کاردک آشپزی به شکل دلخواه تقسیم کنید. حالا روی حرارت گذاشته و اجازه می دهیم تا گوشت آب بیندازد و پخته شود آب گوشت که تمام شده روغن را افزوده و اجازه می دهیم کمی سرخ شود. حالا در کنار گوجه سرخ شده و چلوی ایرانی سرو کنید.



:: بازدید از این مطلب : 57
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 28 اسفند 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mona

دستور پخت کیک وانیلی | سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم برای کیک ساده

  • آرد 2 پیمانه
  • شکر 1 پیمانه
  • روغن 1/2 پیمانه
  • شیر 1/2 پیمانه
  • تخم مرغ 4 عدد
  • بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری سرخالی
  • وانیل 1/2 قاشق چایخوری
  • رنده پوست پرتقال 1 قاشق چایخوری

 

دستور پخت کیک ساده

 

1. طرز تهیه کیک ساده وانیلی
ابتدا داخل ظرف مناسبی تخم مرغ ها را ریخته شکر، وانیل و پوست پرتقال را به آن افزوده و با دور تند همزن به مدت 7 دقیقه می زنیم تا حجم مواد دو برابر شده و کرمی کشدار به وجود آید.

2. مرحله دوم تهیه کیک ساده
شیر و روغن را به مایه تخم مرغی اضافه کرده و فقط در حد مخلوط شدن با همزن می زنیم.

 

3. مرحله سوم تهیه کیک ساده
در این مرحله آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و روی مواد الک می کنیم و با لیسک مواد را آرام و دورانی مخلوط می کنیم.

 

4. مرحله چهارم کیک ساده خانگی با پف زیاد
حالا داخل قالب مخصوص کیک را با کره یا روغن چرب کرده و آرد پاشی می کنیم. حالا مواد را داخل قالب ریخته و به مدت 50 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد می پزیم. وقتی روی کیک طلایی شد با خلال چوبی آن را تست می کنیم و در صورتی که چیزی به خلال نچسبید کیک را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم خنک شود و با میوه های فصل یا پودر قند تزیین می کنیم.



:: بازدید از این مطلب : 57
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 23 اسفند 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mona

طرز تهیه “پاستا با سس آلفردو و مرغ” + نکات تهیه مهم پاستا

 

مواد لازم برای پاستا آلفردو

  • پاستا 4 فنجان
  • کره 1/4 پیمانه
  • خامه 1 پیمانه
  • پنیر پارمزان 1 پیمانه
  • سیر رنده شده 2 حبه
  • پیاز رنده شده 1 عدد
  • سینه مرغ 1/2
  • قارچ اسلایس شده 5 عدد
  • جعفری رنده شده 2 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و پودر سیر به میزان لازم


طرز تهیه پاستا با سس آلفردو

 

1.طرز تهیه سس آلفردو

ابتدا داخل ظرف مناسبی پیاز و سیر را داخل کره تفت داده تا شیشه ای شود و بعد به آن مرغ را افزوده مخلوط می کنیم تا رنگ مرغ عوض شود. حالا قارچ، پودر سیر، نمک و فلفل را افزوده و اجازه می دهیم تا کاملا قارچ ها پخته شوند. سپس خامه و نیمی از پنیر را افزوده و اجازه می دهیم تا سس به قوام مناسب برسد.

 

2. طرز تهیه پاستا آلفردو خوشمزه رستورانی

داخل قابلمه مناسبی را از آب پر کرده روی حرارت قرار می دهیم زمانی که به جوش آمد، پاستا را داخل آب جوشیده می ریزیم و اجازه می دهیم به مدت 8 تا 10 دقیقه بجوشد. پاستا را با چاقو برش داده اگر مغز آن سفید نبود آبکش می کنیم.

 

3. روش سرو پاستا با سس الفردو

حالا پاستا را داخل سس آماده شده ریخته و مخلوط می کنیم و در ظرف مناسبی ریخته و باقی مانده پنیر و جعفری ساطوری شده را روی آن ریخته و سرو می کنیم.



:: بازدید از این مطلب : 61
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 23 اسفند 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mona

طرز تهیه برنج کته ساده

 

طرز تهیه برنج کته 

مرحله ۱

اولین مرحله شستن برنج است، برای اینکه موقع پختن به شکل دانه دانه باشد و به هم نچسبند و نهایتاً سفید باشد. دو تا سه بار شستن کافی است. اگر برنجی که استفاده می کنید هندی است باید نزدیک ۲۰ دقیقه آن را نم کنید، برای برنج ایرانی ۱۰ دقیقه خیس خوردن کافی است. برنج هایی که زود از هم وا می روند را نباید نم کنید و بلافاصله بعد از شستن آن را بجوشانید. در این مرحله لزومی به اضافه کردن نمک به آب نیست.

نکته:

از آب گرم برای نم کردن برنج استفاده نکنید، زیرا باعث له شدن در طول پخت می شود.

 

مرحله ۲

مرحله دوم انتخاب قابلمه درست است. باید ظرفی را انتخاب کنید که برنج شما تنها یک سوم آن را پر کند، وگرنه بخاطر کوچک بودن قابلمه کته شما شفته می شود.

 

مرحله ۳

مرحله سوم اضافه کردن مقدار درست آب به برنج است. در این مرحله باید برنج شسته شده را به شکلی در قابلمه بریزید که بصورت یکدست ته ظرف را بگیرد. بعد انگشتان را روی سطح برنج بگذارید و شروع به اضافه کردن آب کنید، آنقدر آب بریزید تا به یک بند انگشت شما برسد، این مقدار برای برنج ایرانی است. اگر از برنج هندی استفاده می کنید، لازم است یک و نیم بند آب اضافه کنید چون جوش بیشتری می­خواهد.

 

مرحله ۴

مرحله چهارم وقت اضافه کردن نمک و روغن است. حتماً نمک را قبل از قرار دادن قابلمه روی حرارت اضافه کنید، چون باعث می شود دانه های برنج حالت خودشان را نگه دارند و وا نروند. روغن را فراموش نکنید، روغن به نچسبیدن دانه های برنج به هم کمک می کند. دقت کنید که زیاد بودن روغن باعث شفته شدن کته شما می شود.

نکته:

میزان نمک مناسب برای دو پیمانه برنج، به اندازه یک قاشق سرخالی است. به ازای هر پیمانه برنج هم باید نصف قاشق غذاخوری روغن مایع یا جامد آب شده اضافه کنید.

 

مرحله ۵

در مرحله پنجم پخت کته باید قابلمه را روی شعله ای متناسب با اندازه آن قرار دهید و حرارت را بالا ببرید تا شروع به جوشیدن کند. سپس شعله را کم کنید (نه مثل دم کردن) و در قابلمه را بگذارید تا آب برنج تمام شود. وقتی آب برنج تمام شد سوراخ هایی در سطح آن ایجاد می شود و مقدار کمی آب ته برنج می ماند. حالا باید دم کنی را روی در قابلمه بگذارید.

نکته:

در طول جوشیدن برنج از هم زدن آن خودداری کنید، چون برنج شفته می شود. بعد از تمام شدن آب چند دانه از آن را امتحان کنید، اگر مغز آن هنوز خشک است باید تقریباً یک فنجان آب جوش درون قابلمه بریزید تا باز هم جوش بخورد.

 

مرحله ۶

مرحله ششم دمکش کردن برنج است که قلق خودش را دارد. برای بهتر دم کشیدن باید برنج ها اطراف را در وسط قابلمه جمع کنید و با انتهای قاشق چند سوراخ روی آن درست کنید تا به دم کشیدن بهتر کمک کند. حالا حرارت را خیلی کم کنید و ۲۰ دقیقه منتظر باشید تا حسابی دم بکشد.

 

مرحله ۷

مرحله آخر نوبت به کشیدن کته خوشمزه ای است که با دقت آن را تهیه کرده اید.



:: بازدید از این مطلب : 67
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 16 اسفند 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mona

طرز تهیه کیک خیس + فیلم-راهبرد معاصر

 

مواد لازم برای تهیه کیک خیس شکلاتی

  • آرد سفید یک لیوان
  • شکر یک لیوان
  • روغن مایه نصف لیوان
  • آب جوش یک لیوان
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • پودر کاکائو ۵ قاشق غذاخوری سر پر
  • بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری سر پر
  • وانیل نصف قاشق چای خوری سر صاف
  • شکلات تخته ای نصف یک شمش
  • شیر نصف لیوان
  • خامه صبحانه نصف پاکت

 

دستور پخت کیک خیس شکلاتی

مرحله اول: روشن کردن فر
فر را روشن کرده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا۲۰ دقیقه تا فر کاملا گرم شود.

 

مرحله دوم: آماده سازی تخم مرغ
تخم مرغ ها را زرده و سفیده را از هم جدا کرده و هرکدام را درون ظرف جداگانه میریزیم، سفیده را با همزن برقی میزنیم تا از حالت لختگی درآید بعد نصف لیوان شکر و وانیل را به سفیده اضافه میکنیم تا کاملا سفت شود و دریخچال می گذایم و زرده ها را هم با همزن برقی میزنیم و نصف شکر باقی مانده و پودر کاکائو به زرده اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کامل با هم مخلوط شود و آب جوش و روغن مایه را به زرده ها اضافه کرده و درون یخچال می گذاریم.

 

مرحله سوم: سس شکلات
شکلات، شیر و خامه را درون ظرفی ریخته و روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) گذاشته تا شکلات آب شود و با هم مخلوط شود.

 

مرحله چهارم: آماده سازی آرد
آرد و بکینگ پودر را ۳ مرتبه الک کرده و به ترکیب زرده ها اضافه میکنیم و با لیسک به صورت دوارانی مخلوط مکنیم وبعد ترکیب سفیده را به کل مواد اضافه کرده و با لیسک هم میزنم.

 

مرحله پنجم: پایان کار
ظرف مورد نظر را کمی با روغن چرب کرده، آرد پاشی کرده و نصف مواد کیک را در ظرف ریخته و سس شکلات را میریزم و در ادامه باقی مواد کیک را میریزیم. ظرف را داخل فر از قبل گرم شده می گذاریم تا با حرارت ۱۵۰ تا ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزد.



:: بازدید از این مطلب : 56
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 16 اسفند 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mona


جملات با احساس برای همسر


۳۸ عکس پروفایل عاشقانه بدون متن؛ جذاب و با احساس | ستاره

خواب می دیدم که تو مال من هستی،
و زمانی که بیدار شدم لبخند زدم
چون فهمیدم که خواب و رویا نبود.
تو مال من هستی عشقم!


من خیلی خوشبختم!
چون تو را دارم، کسی که هیچ وقت دلم را نمی شکنی
و هیچ وقت ترکم نخواهی کرد


هر بار که ذهنم مشغول میشه،
تنها به عشق و محبت تو فکر می کنم
تا روحم آسوده خاطر شه و آرامش پیدا کنه!
این قدرت عشق و محبت توئه عزیز دلم!.


ناگهان تو از راه رسیدی
و خوشبختی مانند پروانه ای بود
که پر زد و روی شانه هایم نشست


از همان روزی که تو را دیدم
مفهوم عشق را درک کردم
و از آن روزی که با تو ازدواج کردم
مزه شیرین زندگی را چشیدم
بند دلم در دستان توست نفسم!

عکس پروفایل عاشقانه بدون متن و نوشته زیبا و تصاویر جذاب و احساسی - سی فارس

جملات دلبری برای همسر

آسان تر نگاهم کن، من تا عشق بیشتر نخوانده ام!


اتفاقِ عشق بینِ من و توست،
نگران نباش.
هیچ اتفاقی اتفاقی نیست.


زمانی که نگاه تو را دارم، حس می‌کنم زندگی رنگی به خود گرفته،
حال هوایم لطیف، همیشه خوب، در آن سمت نگاه تو درگیر آرامشم.
همین که تو را دارم، برایم کافی است.
همیشه بمان. همیشه کنارم باش تا با یک یک نفس‌هایت نفس بکشم.
همیشه باش، همیشه باش، همیشه باش تا حالم همیشه خوب باشد.


به من بگو : …
تکلیف چشمانم چیست …؟!
لنگر اندازم …
و … عاشقی ” کنم ….
یا …چتر بردارم …
و … دلبری ” کنم …؟!


هر دفعه که به تو نگاه می‌ کنم
جمله‌ ای آشنا به ذهنم خطور می ‌کند
در این دنیا چیزی هست
که ارزش زندگی کردن دارد؛ تو!!!!


آسمان هم باشی، بغلت خواهم کرد.



:: بازدید از این مطلب : 64
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 16 اسفند 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mona

Image result for خوراک جگر

 

مواد لازم برای تهیه خوراک جگر

  • جگر نیم کیلو
  • پیاز ۲ عدد
  • سیر ۳ حبه
  • رب گوجه فرنگی ۱ ق غذا خوری
  • آب جوش ۱ لیوان
  • سیب زمینی ۲ عدد
  • گوجه ۲ عدد
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه خوراک جگر گوسفند یا گوساله

 

مرحله اول ( تفت پیاز و سیر )

ابتدا پیاز را خلالی خرد کرده و داخل ماهی تابه با مقداری روغن خوب تفت می دهیم تا طلایی و سبک شود و سپس سیر رنده شده را به مخلوط مون اضافه می کنیم تا عطر و بوی سیر خارج شود. سپس گوجه فرنگی نگینی شده را اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم.

 

مرحله دوم ( اضافه کردن جگر )

جگر را خرد کرده به مخلوط مون اضافه می کنیم و تفت می دهیم. سپس زردچوبه و فلفل سیاه و نمک را به همراه رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا خامی رب گرفته شود و خوش رنگ شود.

 

مرحله سوم ( پخت خوراک جگر )

یک لیوان آب جوش را به تابه اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم تا خوب بپزد و آب خوراک تبخیر شود.

سیب زمینی را نگینی خرد کرده و سرخ می کنیم.

پس از اتمام پخت خوراک جگر، آن را در ظرف سرو ریخته و با سیب زمینی سرخ شده تزئین می کنیم.

 

منبع: غذای مورد علاقه من



:: بازدید از این مطلب : 79
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 2 اسفند 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mona

Image result for کباب چوبی با گوشت چرخ کرده


مواد لازم برای تهیه کباب چوبی با گوشت چرخ کرده

  • ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده (مخلوط گوشت گوسفند و گوساله)
  • یک عدد پیاز
  • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • روغن مایع به مقدار لازم
  • یک حبه سیر
  • یک قاشق غذاخوری پودر نان خشک
  • یک قاشق غذاخوری جعفری
  • یک عدد تخم مرغ

 

دستور پخت کباب چوبی با گوشت چرخ کرده


مرحله ۱

ابتدا یک عد پیاز را با آب شسته و با چاقو پوست می کنیم. سپس با رنده ریز پیاز را رنده می کنیم. آب پیاز را دور می ریزیم، زیرا باعث وا رفتن کباب می شود. پیاز رنده شده را در داخل یک ظرف می ریزیم.

 

مرحله ۲

اکنون ۴۰۰ گرم گوشت چرخکرده را با پیاز رنده شده ترکیب می کنیم. این مواد را به خوبی با دست ورز می دهیم تا ترکیب شوند.

 

مرحله ۳

در این مرحله یک حبه سیر را رنده کرده یا له می کنیم و به گوشت اضافه می کنیم. نمک و فلفل و زردچوبه را به مقدار کافی به گوشت اضافه می کنیم. کمی نان خشک یا پودر نان و یک عدد تخم مرغ را نیز به این مواد اضافه می کنیم. مواد را با دست به خوبی ورز می دهیم تا با هم ترکیب شوند. سپس به حالت ضربه ای این مواد را چندین مرتبه به دیواره ظرف می کوبیم تا گوشت کبابی منسجم و کشدار شود. روی ظرف حاوی مایه کباب را با سلفون پوشانده و مایه کباب را به مدت یک ساعت در داخل یخچال استراحت می دهیم.

 

مرحله ۴

سیخ های چوبی کباب را به مدت نیم ساعت در داخل آب ولرم خیس می کنیم تا سیخ ها در هنگام پخت نسوزند و گوشت کبابی سفت نشود. اکنون مایه گوشت را از یخچال بیرون آورده و به ۱۰ قسمت برابر تقسیم کرده و به شکل توپ تبدیل می کنیم.

 

مرحله ۵

یک کاسه آب در کنار گوشت قرار داده و دست خود را دائما نمدار می کنیم و توپ های گوشتی را ورز داده و به شکل یک سوسیس تبدیل می کنیم. سپس سیخ های چوبی را وسط این سوسیس های گوشتی فرو می کنیم.

 

مرحله ۶

اکنون یک ماهیتابه بزرگ را آماده کرده و در داخل آن روغن می ریزیم. ماهیتابه را بر روی شعله گاز قرار می دهیم و صبر می کنیم تا روغن به خوبی داغ شود. سپس کباب ها را در داخل روغن قرار داده و با حرارت متوسط همه سمت های کباب را به خوبی سرخ می کنیم. قفط توجه کنید که کباب را بیش از حد سرخ نکنید، زیرا خشک می شود. هنگامی که کباب ها به خوبی سرخ شدند، آنها را از ماهیتابه بیرون آورده و در یک ظرف همراه با انواع سبزیجات سرو می کنیم.



:: بازدید از این مطلب : 144
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 2 اسفند 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mona

Image result for ترشی بادمجان شکم پر

 

مواد لازم برای ترشی بادمجان شکم پر

  • بادمجان 10 عدد
  • سرکه 1/5 لیتر
  • نمک 2 قاشق چایخوری
  • ادویه ترشی 2 قاشق مربا خوری
  • سیر 1 بوته
  • فلفل سبز (تند ترشی) 10 عدد
  • سبزی ترشی شامل: خالواش، نعناع و چوچاق 500 گرم


دستور پخت ترشی بادمجان شکم پر

 

1. آماده سازی بادمجان ها

ابتدا بادمجان ها را با پوست می شوییم روی شکم بادمجان ها برش طولی می زنیم سپس داخل ظرفی از سرکه در حال جوش انداخته تا فقط کمی نرم شوند و سپس از روی حرارت برداشته بادمجان ها را از داخل سرکه درآورده و می گذاریم کمی خشک شوند.

 

2. آماده سازی مواد داخل شکم ترشی بادمجان

سبزی شسته و خشک شده را ساطوری و ریز می کنیم. (توجه داشته باشید سبزی کاملا خشک باشد) حالا سیر را حلقه حلقه کرده به همراه ادویه ها به سبزی اضافه می کنیم.

 

3. طرز تهیه بادمجان شکم پر
داخل هر یک از بادمجان ها مقداری از مخلوط سبزی ریخته کمی لبه های بادمجان را به هم نزدیک کرده و داخل شیشه می چینیم و لابه لای آن فلفل می گذاریم. زمانی که کل بادمجان ها آماده شدند شیشه را از سرکه پر می کنیم. درب شیشه را می گذاریم تا 30 روز بعد ترشی به عمل آید. بعد از گذشت این زمان ترشی خوش عطر و بوی ما آماده است.

 

منبع: پخت غذا به شکل نوین



:: بازدید از این مطلب : 138
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 2 اسفند 1399 | نظرات ()