طرز تهیه دمپخت گوجه با سیب زمینی بدون گوشت ساده و خوشمزه
نوشته شده توسط : mona

طرز تهیه دمی گوجه خوشمزه و رستورانی با سیب زمینی

 

مواد لازم برای تهیه دمپخت گوجه بدون گوشت

  • برنج ۴ پیمانه
  • سیب زمینی ۲ عدد
  • گوجه فرنگی ۴ عدد
  • پیاز ۱ عدد بزرگ
  • نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه کاری به مقدار لازم
 
طرز تهیه دمپخت گوجه ساده با سیب زمینی برای 4 نفر
 
مرحله اول ( آماده سازی مواد )
برنج را با مقداری نمک خیس کنید.
گوجه فرنگی را رنده کنید و کنار بگذارید.
سیب زمینی ها را شسته مکعبی خرد کرده و در مقداری روغن با زردچوبه تفت بدید.
 
مرحله دوم ( آماده سازی مواد دمپخت گوجه با سیب زمینی )
پیاز را خلالی خرد کرده داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا طلایی و سبک شود. پوره گوجه فرنگی را می افزاییم و هم زده تا آب گوجه کشیده و خوش رنگ شود سپس سیب زمینی را به موادمون اضافه می کنیم و فلفل سیاه و نمک و ادویه کاری و پلویی می زنیم. مواد دمپخت ما آماده است.
 
مرحله سوم ( دم کردن برنج )
برنج را روی حرارت گذاشته و آبکش می کنیم و از ته دیگ نون یا سیب زمینی استفاده می کنیم. یک لایه برنج ریخته سپس از موادمون روش می ریزیم و هم می زنیم و این کار ادامه می دهیم تا برنج و مواد میانی تمام شود. برنج را دم می گذاریم و در اواخر پخت کره و یا روغن بهش اضافه می کنیم. نوش جان
 




:: بازدید از این مطلب : 46
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 21 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








cache01last1638986352