طرز تهیه میگو پلو خوشمزه و مجلسی اصل بوشهری آسان و مرحله به مرحله
نوشته شده توسط : mona

طرز تهیه میگو پلو خوشمزه و مجلسی به روش اصیل بوشهری

 

مواد لازم برای میگو پلو

  • میگو پلویی پاک شده 500 گرم
  • سبزی پلویی 150 گرم
  • برنج 4 پیمانه
  • سیر 2 حبه
  • پیاز 1 عدد
  • زعفران دم شده غلیظ 2 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل و زنجبیل به میزان لازم
  • ادویه کاری و پودر گشنیز به میزان لازم

 

دستور پخت میگو پلو

 

1. طرز تهیه میگو پلو بوشهری خوشمزه و مجلسی

برای تهیه میگو پلو بوشهری ،ابتدا برنج را پیمانه و پاک کرده، سپس می شوییم و با نمک به مدت 1 تا 3 ساعت خیس می کنیم. بعد از گذشت این زمان داخل قابلمه مناسبی آب و نمک ریخته و روی حرارت می گذاریم و اجازه می دهیم بجوشد تا زمانی که برنج به سطح آب بیاید؛ در این زمان برنج را آبکش کرده و روی آن آب ولرم می ریزیم و آماده می گذاریم.

 

2. مرحله دوم

داخل تابه مناسبی روغن ریخته و روی حرارت می گذاریم و پیاز را تا زمانی که طلایی شود تفت می دهیم. سپس ادویه ها را که شامل نمک ،فلفل، زردچوبه، زنجبیل، کاری و پودر گشنیز می باشد را افزوده و تا زمانی که عطر ادویه بلند شود تفت می دهیم. حالا سبزی را افزوده و تا جایی که کاملا سبزی هم سرخ شود ادامه می دهیم.

 

3. مرحله سوم

در این مرحله داخل تابه دیگری روغن، سیر و زعفران ریخته و میگو را به آنها اضافه می کنیم زمان کوتاهی فقط به اندازه اینکه رنگ میگو تغییر کند تفت داده و به مخلوط سبزی اضافه می کنیم.

 

4. مرحله چهارم

حالا داخل قابلمه مناسبی را روغن ریخته و ته آن را ته دیگ دلخواه می چینیم و به شکل لایه لایه از برنج، میگو و سبزی ریخته و در نهایت روغن داغ می دهیم و دم می گذاریم.

 

5. مرحله پنجم پخت میگو پلو بوشهری

بعد از گذشتن تقریبا 50 دقیقه برنج دم شده را در داخل ظرف مناسب ریخته و در کنار سالاد شیرازی و سبزی خوردن فصل نوش جان کنید.





:: بازدید از این مطلب : 47
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 16 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: