طرز تهیه ترشی انبه خوشمزه و مخصوص به روش بندری آسان و مرحله به مرحله
نوشته شده توسط : mona

خاک|ترشی انبه بندری | ترشیجات | شیراز | خاک

 

مواد لازم برای ترشی انبه جنوبی مخصوص

  • انبه سفت زرد          2 عدد
  • سیر    6 حبه
  • سرکه    1 پیمانه
  • روغن زیتون    1/2 پیمانه
  • فلفل قرمز    1 قاشق چایخوری     
  • فلفل سیاه    1 قاشق چایخوری
  • سیاه دانه    1 قاشق چایخوری
  • تخم گشنیز    1 قاشق چایخوری
  • نمک    به میزان لازم

 
دستور پخت ترشی انبه جنوبی مخصوص


1. طرز تهیه ترشی انبه خانگی به سبک جنوبی
مرحله اول: ابتدا انبه ها را خوب پوست می گیریم و به شکل نگینی درشت خرد می کنیم.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی سیر
سیر را پوست گرفته و با یک گوشت کوب خوب له می کنیم.

 

3. مرحله سوم: آماده سازی ادویه ها
حالا تابه ای را روی حرارت قرار می دهیم و ادویه ها را داخل آن ریخته و کمی تفت می دهیم تا عطر آنها به مشام برسد. حالا ادویه ها را آسیاب می کنیم و آماده می گذاریم.

 

4. مرحله آخر: تهیه ترشی انبه
حالا انبه، نمک، سیر، ادویه و روغن زیتون را با هم مخلوط می کنیم و داخل شیشه های درب دار تمیزی می ریزیم. حالا روی مواد را با سرکه می پوشانیم و درب شیشه را خوب می بندیم و به مدت 2 هفته در جای خنک مثل یخچال می گذاریم تا کاملا رسیده شود و بعد نوش جان کنید.

 

منبع: پخت غذا به شکل نوین





:: بازدید از این مطلب : 2
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 3 آذر 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: