طرز تهیه مرغ مجلسی زعفرانی خوشمزه و بی نظیر با دستور آسان
نوشته شده توسط : mona

طرز تهیه ی مرغ مجلسی

 

مواد لازم برای مرغ مجلسی

  • مرغ کوچک 1 عدد
  • پیاز 2 عدد
  • قارچ 2 عدد
  • سیر 1 حبه
  • زعفران غلیظ دم شده 5 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم


دستور پخت مرغ مجلسی

 

1. طرز تهیه مرغ مجلسی زعفرانی

ابتدا پیاز را را به شکل نگینی برش می دهیم و داخل قابلمه ای با روغن کاملا سرخ می کنیم. اواخر طلایی شدن پیاز یک حبه سیر رنده شده را به همراه قارچ به پیاز اضافه می کنیم و مقدار کمی زرد چوبه و فلفل می زنیم.

 

2. مرحله دوم تهیه مرغ مجلسی

حالا پیاز را از داخل تابه خارج کرده و مرغ آغشته به زعفران را داخل روغن پیاز، سرخ می کنیم تا طلایی شود.

 

3. مرحله سوم پخت مرغ مجلسی

حالا مخلوط پیاز را به مرغ افزوده و روی آن آب جوشیده می ریزیم و اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم پخته شود.

 

4. مرحله چهارم پخت مرغ مجلسی

مرغ ما باید اندازه 2 استکان آب آخر پخت داشته باشد. حالا نمک و باقی زعفران را اضافه کرده و مرغ مجلسی ما برای سرو در کنار هر آنچه میل دارید آماده است.





:: بازدید از این مطلب : 52
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 31 فروردين 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: