طرز تهیه آش شولی چغندر خوشمزه و لعابدار به روش یزدی اصیل
نوشته شده توسط : mona

دستور پخت شولی یزدی | سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم برای تهیه آش شولی یزدی

  • چغندر بزرگ 2 عدد
  • سبزی آش (تره، جعفری، اسفناج، شوید، مقداری شنبلیه)
  • پیاز 3 عدد
  • نعنا خشک 3 ق غذا خوری
  • عدس 1/2 لیوان
  • آرد 1 و 1/2 لیوان
  • سرکه 1/2 لیوان
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم


طرز تهیه آش شولی چغندر یزدی اصیل


مرحله اول : پخت چغندر
ابتدا چغندر ها را خوب بشورید سپس داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید تا خوب پخته و نرم شود وقتی پخته شد عدس را به چغندر اضافه کنید.

 
مرحله دوم : تهیه پیاز داغ و افزودن سبزی
وقتی عدس پخته شد سبزی را که شسته و خرد کردیم به چغندر و عدس اضافه کنید. داخل تابه ای پیازها را که خلالی ریز خرد کردیم با کمی زردچوبه و نمک تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود سپس نعنا خشک را اضافه و بمدت 30 ثانیه تفت بدهید نیمی از پیاز داغ و نعنا را به آش اضافه می کنیم و مابقی را برای تزئین کنار می گذاریم.

 
مرحله سوم : افزودن آرد
به آرد حدود 4 تا لیوان آب اضافه کنید و با همزن دستی بزنید تا کاملا مخلوط کنید. وقتی عدس و چغندر پخته شدند حدود چهار تا لیوان آب جوش به آش اضافه می‌کنیم و آرد آب گرفته رو به آرامی به آش اضافه می‌کنیم و همزمان خوب هم می‌زنیم تا آرد گلوله نشود.

 
مرحله چهارم : پخت نهایی آش شولی
وقتی تمام مواد پخته شدند نمک و فلفل سیاه به آش اضافه می کنیم و اندازه کنید تا بی نمک نشود سپس در انتهای پخت نوبت اضافه کردن چاشنی آش شولی است سرکه را در 10 دقیقه پایانی آش شولی اضافه کنید هم بزنید و اجازه دهید چند تا قل بزند تا بوی تندی سرکه کمتر شود سپس آش شولی ما حاضر است آن را در ظرف سرو کشیده و با پیاز داغ و نعنا داغ که از قبل درست کردیم تزئین کنید. نوش جان





:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 آبان 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: