طرز تهیه پوره سیب زمینی خوشمزه و فوری با شیر و کره و جعفری خرد شده
نوشته شده توسط : mona

طرز تهیه پوره سیب زمینی خوشمزه و مجلسی اصل فرانسوی

 

مواد لازم پوره سیب زمینی ساده

  • کره ۱۰۰ گرم
  • شیر نصف لیوان
  • سیب زمینی ۴ عدد
  • جعفری ۱ قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی


طرز تهیه پوره سیب زمینی رستورانی با شیر و کره


ابتدا کره را از یخچال خارج می کنیم و در دماس آشپزخانه قرار می دهیم تا با دمای محیط نرم شود. در مرحله بعدی سیب زمینی ها را ابتدا می شوییم ، سپس در قابلمه ای قرار می دهیم و تا روی آن ها آب می گیریم

و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آبپز شوند.البته می توانید بخار پزنیست کنید. سپس اجازه می دهیم تا سیب زمینی ها خنک شوند و بعد پوست می گیریم و با گوشت کوب له می کنیم و کره ذوب شده را به آن می افزاییم

و شیر و نمک،فلفل را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و جعفری را می افزاییم و مواد را زیر و رو می کنیم تا منسجم شوند. ئپوره آماده شده را در بشقابی می کشیم و (بهتر است گرم استفاده شود)با نان سرو کنید.نوش جان

 

منبع: پخت غذا به شکل نوین





:: بازدید از این مطلب : 10
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 11 آبان 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: