A0: b0:  طرز تهیه کیک پرتقالی خیس خوشمزه و پرطرفدار با سس پرتقال
نوشته شده توسط : mona

کیک خیس پرتقالی - غذالند

 

مواد لازم برای کیک خیس پرتقالی

  • تخم مرغ 3 عدد
  • شکر 1 پیمانه
  • شیر 1/2 پیمانه
  • آرد 2/5 پیمانه
  • روغن 1/2 پیمانه
  • آب پرتقال 1 پیمانه
  • بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • پوست پرتقال به میزان لازم

مواد لازم برای شهد

  • آب پرتقال 1 لیوان
  • شکر 1/2 لیوان

 

دستور پخت کیک خیس پرتقالی خانگی خوشمزه و ساده با سس پرتقال

 

1. طرز تهیه کیک پرتقالی خیس خوشمزه
مرحله اول آماده سازی خمیر کیک: ابتدا تخم مرغ ها را داخل کاسه ای ریخته و به همراه شکر به مدت 5 دقیقه خوب مخلوط می کنیم تا مواد کرمی و کشدار شود.

 

2. مرحله دوم: افزودن مایعات
حالا آب پرتقال، شیر و روغن مایع را به همراه پوست پرتقال رنده شده به مواد می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.

 

3. مرحله سوم: افزودن مواد خشک
حالا آرد و بکینگ پودر را که چندین بار با هم الک کرده ایم را به مواد می افزاییم و با یک لیسک به شکل دورانی مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند.

 

4. مرحله چهارم: آماده سازی برای پخت
داخل قالب مورد نظر را خوب با روغن چرب و آرد پاشی می کنیم و مواد کیک را داخل قالب می ریزیم و سطح مواد را خوب صاف می کنیم.

 

5. مرحله پنجم: پخت کیک
حالا قالب کیک را داخل فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد می گذاریم و به مدت 35 دقیقه خوب می پزیم. بعد از پخت کامل کیک را از داخل فر بیرون آورده و زمان دهید تا خنک شود.

 

6. مرحله ششم: آماده سازی شهد
1 لیوان آب پرتقال را با شکر مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا شکر ذوب شود ؛بعد از روی حرارت بر می داریم و شهد کیک ما آماده است.

 

7. مرحله آخر: افزودن شهد و سرو کیک پرتقالی خیس
شهد کیک را به کیک پرتقالی خیس می افزاییم و با کمی پودر پسته تزئین کرده و نوش جان کنید.





:: بازدید از این مطلب : 6
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 9 آبان 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








cache01last1638986352