طرز تهیه کیک یخچالی با پودر ژلاتین و کیک اسفنجی بدون فر خوشمزه و مخصوص
نوشته شده توسط : mona

چیزکیک ژله ای، خوش رنگ و خوشمزه

 

مواد لازم برای کیک ژله ای

  • شکر    50 گرم
  • توت فرنگی    200 گرم
  • خامه قنادی    200 گرم
  • ژله توت فرنگی    100 گرم
  • آب سرد    150 گرم
  • آب جوش    150 گرم
  • پودر ژلاتین    2 قاشق چایخوری
  • کیک اسفنجی    به میزان لازم


دستور پخت کیک ژله ای خانگی خوشمزه و مجلسی با پودر ژلاتین و توت فرنگی بدون فر


1. طرز تهیه کیک یخچالی با پودر ژله توت فرنگی

مرحله اول آماده سازی ژله: ابتدا پودر ژله توت فرنگی را داخل کاسه ای ریخته و به آن 150 گرم آبجوش بیفزایید و وقتی ذرات ژلاتین کاملا حل شد، 150 گرم آب سرد را می افزاییم و اجازه می دهیم ژله داخل یخچال به غلظت سفیده تخم مرغ برسد.

 

2. مرحله دوم: افزودن ژله به کیک

حالا روی کیک اسفنجی را با خلال چوبی حفره هایی ایجاد می کنیم، ژله به غلظت رسیده را روی کیک می ریزیم و داخل یخچال می گذاریم.

 

3. مرحله سوم: آماده سازی پودر ژلاتین

توت فرنگی ها را با شکر مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا خوب نرم شده و آب بیندازد. حالا پودر ژلاتین را با مقداری از آب توت فرنگی مخلوط کرده شفاف که شد به توت فرنگی می افزاییم و آن را از روی حرارت برمی داریم.

 

4. مرحله چهارم: افزودن خامه

حالا کیک را از داخل یخچال خارج کرده و با یک لایه خامه قنادی روی کیک را پوشش می دهیم و برای 30 دقیقه داخل یخچال می گذاریم.


5. مرحله پنجم: افزودن ژلاتینی توت فرنگی

دوباره کیک را از داخل یخچال خارج کرده و لایه ژلاتینی توت فرنگی را که کاملا خنک شده را روی کیک می ریزیم و توت فرنگی ها را هم با نظم روی آن می چینیم و دوباره داخل یخچال می گذاریم تا لایه ژلاتینی کاملا سفت شود.

 

6. مرحله آخر: سرو کیک ژله ای

بعد از اینکه لایه آخر کاملا منسجم شد کیک ژله ای را از داخل یخچال خارج کرده داخل ظرف زیبایی گذاشته و با یک چاقوی ظریف کیک را برش می دهیم.





:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 مهر 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: