طرز تهیه سماق پلو زعفرانی خوشمزه و مجلسی با گوشت چرخ کرده قلقلی
نوشته شده توسط : mona

سماق پلو (کته) دستور توسط مَصی :) - کوکپد

 

مواد لازم برای تهیه سماق پلو

  • برنج ۳ پیمانه

  • سماق ۵ ق غذا خوری
  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • پودر سوخاری ۲ ق غذا خوری
  • زعفران به مقدار لازم
  • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه سماق پلو مجلسی با گوشت قلقلی

 

مرحله اول : تهیه گوشت قلقلی

ابتدا پیاز را پوست کنده و رنده ریز می زنیم و آب اضافی آن را گرفته و داخل کاسه می ریزیم سپس گوشت چرخ کرده به همراه سیر رنده شده و ادویه ها را به همراه کمی سماق و پودرسوخاری و کمی زعفران اضافه می کنیم و شروع به ورز دادن می کنیم تا خوب مسنجم شود سپس به دلخواه از مقداری گوشت برداشته و گرد می کنیم و برای بیست دقیقه داخل یخچال می گذاریم تا خودش را گرفته و در حین سرخ شدن وا نرود.

 

مرحله دوم : سرخ کردن گوشت قلقلی

داخل تابه کوچک روغن ریخته تا داغ شود سپس گوشت قلقلی ها را خوب سرخ می کنیم و در حین سرخ کردن آنها را زیر و رو کرده تا برشته شوند.

 

مرحله سوم : دم گذاشتن سماق پلو

برنج را از قبل با مقداری نمک خیس کنید و وقتی نرم شد آبکش کنید (برای داشتن ته دیگ ته چین داخل یک کاسه یک تخم را شکسته و کمی زعفران و ۲ ق غذا خوری روغن و ۱/۲ پیمانه ماست شیرین ریخته و کمی از برنج را داخل موادمون می ریزیم) (اگر دوست نداشتید از ته دیگ سیب زمینی یا نان لواش نیز می توانید استفاده کنید) سپس کف قابلمه را روغن ریخته و برنج را اضافه می کنیم و با کفگیر منسجم می کنیم سپس از برنج سفیدمون می ریزیم و روش سماق می پاشیم و گوشت قلقلی های سرخ شده را وسط برنج قرار می دهیم و روش مابقی برنج را ریخته و دم می گذاریم و در انتهای پخت کمی کره روی سماق پلو می ریزیم و در ظرف سرو به همراه گوجه های کبابی میل کنید. نوش جان





:: بازدید از این مطلب : 8
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 شهريور 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: