A0: b0:  طرز تهیه والک پلو بدون مرغ و گوشت خوشمزه و ساده با دستور آسان
نوشته شده توسط : mona

والک پلو - طرز تهیه والک پلو مجلسی 2 روش خوشمزه | ایران کوک

 

 مواد لازم برای والک پلو

  • والک    500 گرم
  • برنج    4 پیمانه
  • ساقه سیر    2 عدد
  • روغن    به میزان لازم
  • نمک    به میزان لازم
 
دستور پخت والک پلو مجلسی و خوشمزه تهرانی
 
1. طرز تهیه والک پلو یا سیرک پلو تهرانی
مرحله اول آماده سازی والک: ابتدا والک ها را پاک کرده و خوب بشویید، زمانی که رطوبت آنها کاملا از بین رفت آنها به اندازه های نیم سانتی متری خرد کنید.
 
2. مرحله دوم: آماده سازی برنج
برنج را می شوییم و داخل آن به اندازه برنج دمی آب میریزیم و روی حرارت می گذاریم.
 
3. مرحله سوم: افزودن سیر و والک
زمانی که 2/3 آب برنج تبخیر شد، برگ سیر و والک خرد شده را به برنج افزوده و خوب مخلوط می کینم و روی برنج دم کنی می گذاریم.
 
4. مرحله آخر: سرو والک پلو
والک پلو بعد از 45 تا 50 دقیقه کاملا دم شده است؛ حالا کمی روغن داغ روی برنج می ریزیم و در ظرف سرو می ریزیم و نوش جان.




:: بازدید از این مطلب : 8
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 شهريور 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








cache01last1638986352