طرز تهیه مربای گیلاس خانگی خوشمزه و مجلسی با عطر و طعمی بی نظیر
نوشته شده توسط : mona

طرز تهیه مربا گیلاس

 

 مواد لازم برای مربای گیلاس خوش رنگ با طعم متفاوت

  • گیلاس1 کیلوگرم
  • شکر1 کیلوگرم
  • آبلیمو2 قاشق غذا خوری
  • آب یا آبمیوه1 استکان
 
دستور پخت مربای گیلاس خوش رنگ با طعم متفاوت
 
1. طرز تهیه مربای گیلاس خانگی خوشمزه و مجلسی
مرحله اول آماده سازی گیلاس: ابتدا ساقه و برگ گیلاس ها را جدا کرده و آنها را خوب می شوییم حالا اجازه می دهیم تا آب اضافی آنها خارج شود و بعد هسته های آن را جدا می کنیم.
 
2. مرحله دوم: تهیه مربا گیلاس
حالا داخل قابلمه ای لایه لایه از گیلاس و شکر می ریزیم و آب را هم به آن می افزاییم و به مدت 1 ساعت روی حرارت خیلی ملایم قرار می دهیم.
 
3. مرحله سوم: افزودن آبلیمو
بعد از گذشت این زمان گیلاس کاملا پخته و شربت قوام آمده است. حالا آبلیمو را افزوده و مربا را از روی حرارت بر دارید.
 
4. مرحله آخر: نگهداری مربای گیلاس
مربای گیلاس را داخل شیشه های تمیز و خشک بریزید و داخل یخچال نگهداری و نوش جان کنید.




:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 شهريور 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: