طرز تهیه سس تارتار یا سس خیارشور حرفه ای و بی نظیر به دستور فست فودی
نوشته شده توسط : mona

طرز تهیه سس تارتار خوشمزه و مخصوص به روش اصیل فرانسوی

 

مواد لازم برای تهیه سس تارتار رستورانی

  • سس مایونز ۱ پیاله
  • خیار شور ۵ عدد
  • شوید ساطوری شده ۲ قاشق غذا خوری
  • جعفری ساطوری شده ۲ قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل هندی و آویشن به میزان لازم
  • آب لیمو ۲ قاشق غذا خوری
  • سس خردل ۲ قاشق غذا خوری
  • پیازچه ساطوری شده ۲ قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه سس تارتار خانگی و حرفه ای

 

مرحله اول: خیار شور

برای آماده سازی سس تارتار لازم است که ابتدا خیارشور ها را شسته و سر و ته خیارشور را بگیرید و سپس برای آماده سازی سس تارتار می توانید آن را با رنده و یا کارد آشپزخانه انجام دهید و یا از غذاساز استفاده کنید. بنابراین در یک کاسه با اندازه مناسب خیارشورها را رنده ریز کنید و یا در غذاساز بریزید و باقی مواد را نیز در غذاساز ترکیب کنید.

 

مرحله دوم: سبزیجات

ابتدا سبزی ها را پاک کرده و خوب بشوئید و سپس برای اینکه سبزی ها ریز و ساطوری شده در سس تارتار باشند، سبزیجات را به خیارشورها در غذاساز اضافه کنید و چند پالس بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند.

 

مرحله سوم: چاشنی

ادویه ها را به مقدار لازم به همراه آب لیمو به داخل غذاساز اضافه کنید.

 

مرحله چهارم: سس مایونز و خردل

در پایان کار سس های مورد نظر را نیز اضافه کرده و چند پالس بزنید تا به خوبی سس تارتار شما مواد اولیه اش با هم در غذاساز ترکیب شود تا یک سس تارتار یکدست داشته باشید.

 

مرحله پنجم: پایان کار

سس تارتار بدست آمده را در ظرف دربداری بریزید و در یخچال به مدت ۱ ساعت قرار دهید تا سس تارتار شما آماده شود و برای سرو در کنار فست فود مورد نظر آماده باشد و نوش جان فرمائید.





:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 24 مرداد 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: