طرز تهیه ماش پلو خوشمزه و مجلسی با فیله مرغ و زعفران
نوشته شده توسط : mona

دستور پخت ماش پلو | سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم برای ماش پلو

  • ماش    100 گرم
  • فیله مرغ    4 تکه
  • برنج    3 پیمانه
  • پیاز    1 عدد
  • نمک    به میزان لازم
  • زعفران دم شده    به میزان لازم
  • روغن جامد    به میزان لازم

 

دستور پخت ماش پلو

 

1. طرز تهیه ماش پلو خوشمزه و مجلسی

مرحله اول آماده سازی ماش: ابتدا به مدت 2 ساعت ماش را خیس کرده و آب آن را عوض می کنیم و بعد با 2 لیوان آب اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود.

 

2. مرحله دوم: تفت دادن پیاز

یک عدد پیاز را رنده درشت و یا نگینی خیلی ریز می کنیم و داخل تابه ای خوب تفت می دهیم تا کاراملی شود.

 

3. مرحله سوم: افزودن مرغ

حالا تکه های مرغ را به پیاز داغ اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا رنگ مرغ هم تغییر کند. حالا نمک و زعفران را افزوده کمی تفت می دهیم و از روی حرارت بر می داریم.

 

4. مرحله چهارم: آماده سازی برنج

برنج را شسته و به میزان پخت دمی به آن آب می افزاییم و روی حرارت می گذاریم تا آب برنج خوب تبخیر شود و برنج دان شود.

 

5. مرحله پنجم: دم گذاشتن ماش پلو

حالا داخل قابلمه دیگری را کمی روغن و زعفران ریخته و ته دیگ دلخواهتان را می چینید و یک لایه برنج یک لایه مرغ و یک لایه ماش پخته شده را می ریزیم تا مواد تمام شود. حالا درب قابلمه را گذاشته و اجازه می دهیم تا ماش پلو خوب دم بکشد.





:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 18 مرداد 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: