طرز تهیه حموص با نخود و ارده خوشمزه و حرفه ای به روش لبنانی
نوشته شده توسط : mona

طرز تهیه هوموس لبنانی

 

مواد لازم برای تهیه حمص لبنانی با نخود و ارده

  • نخود آبگوشتی خام ۲۰۰ گرم
  • ارده ۶۰ گرم
  • لیمو ترش ۱ عدد
  • پودر زیره سبز نصف قاشق چای خوری
  • آب سرد ۱ فنجان
  • سیر ۱ حبه
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
  • نمک به میزان لازم
  • آب ۳ لیوان

 

طرز تهیه حموص نخود خانگی حرفه ای

 

مرحله اول: آماده سازی نخود
نخود را باید از ۱ یا ۲ شب قبل خیس کنیم و چند بار آب نخود را عوض کنیم. بعد از مدت استراحت نخود را آبکش کرده و با آب سرد کمی روی نخود را آب گرفته و داخل قابلمه به همراه ۲-۳ لیوان آب نخود به مدت ۱ ساعت می گذاریم بپزد تا کاملا نرم شود. سپس آبکش میکنیم و کمی از آب خود را نگه میداریم و کنار میگذاریم.

 

مرحله دوم: خمیر سازی
ارده و آب لیمو را گرفته و به داخل غذاساز می ریزیم و چند پالس میزنیم تا کاملا مواد با هم ترکیب و یکدست و کرم رنگ شوند و نخود به همراه کمی نمک و زیره را به غذاساز اضافه کرده و دوباره چند پالس میزنیم. سیر را اول با پشت کارد له میکنم و بعد به داخل غذاساز میریزیم. کم کم آب را در غذاساز ریخته و چند پالس بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.

 

مرحله سوم: آماده سازی حموص
به همین راحتی حمص لبنانی شما آماده شده. در ظرف مورد نظر سرو میکنم و به صورت دلخواه تزئین میکنیم.





:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 17 مرداد 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: