طرز تهیه سس چیلی تند و شیرین به سبک رستورانی در منزل
نوشته شده توسط : mona

دستورالعمل تهیه 3 نوع سس تند|مشهد فوری

 

مواد لازم برای تهیه سس چیلی شیرین

  • زنجبیل تازه رنده شده ۲ ق غذا خوری

  • سیر رنده شده ۴ ق غذا خوری
  • فلفل قرمز پولکی خشک شده ۱ و ۱/۲ لیوان
  • سس کچاپ ۶ ق غذا خوری
  • نشاسته ذرت ۱/۴ ق غذا خوری
  • شکر ۱ لیوان
  • سرکه ۱/۲ لیوان
  • آب ۱ و ۱/۸ لیوان
  • نمک به مقدار لازم

 

طرز تهیه سس چیلی تند و شیرین رستورانی 

 

مرحله اول : مخلوط کردن سیر و فلفل قرمز

ابتدا فلفل قرمز را آسیاب کنید تا پودر شود سپس با زنجبیل و سیر رنده شده مخلوط کنید و داخل قابلمه ای بریزید و نصف آب گفته شده در دستور را اضافه کنید.

 

مرحله دوم : جوشیدن سس

قابلمه را روی حرارت گذاشته تا به جوش بیاد. وقتی کنار قابلمه شروع به جوشیدن کرد و قل زده سرکه و شکر و سس کچاب را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود.

 

مرحله سوم : نشاسته ذرت

نشاسته ذرت را با باقی مانده آب به خوبی مخلوط کنید تا نشاشته در آب باز شود و گلوله نشود. سپس نشاسته را به قابلمه سس چیلی اضافه کرده و نمک را اضافه کرده تا سس صاف و یکدستی داشته باشیم.

 

مرحله آخر

سس باید حدود ۵ تا ۶ دقیقه جوش بخورد تا کمی سفت شود و در نظر داشته باشید که خیلی نجوشد زیرا این سس چیلی شیرین باید مقداری رقیق و شفاف باشد. نوش جان





:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 12 مرداد 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








cache01last1638986352