طرز تهیه مربای گل محمدی تازه خانگی و خوشمزه با عطر و طعمی بی نظیر
نوشته شده توسط : mona

مارمالاد گل محمدی | طرز تهیه “مارمالاد گل محمدی”

 

مواد لازم برای مربای گل محمدی

  • گل برگ گل محمدی     500 گرم
  • شکر                         1 لیوان
  • آب                            4 لیوان
  • جوهر لیمو                  1 قاشق چایخوری
  • هل                           2 عدد

 

دستور پخت مربای گل محمدی

 

1. طرز تهیه مربای گل محمدی تازه تبریز

 مرحله اول روش گرفتن تلخی مربای گل محمدی: ابتدا باید گل محمدی را برای 2 مرتبه در آب در حال جوشیدن ریخت و بعد از 2 دقیقه آبکش کرد تا کاملا تلخی آن گرفته شود. سپس روی پارچه تمیز پهن می کنیم تا کاملا خشک شود.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی شربت مربا

ابتدا آب و شکر را خوب مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا کم کم به جوش آید به غلظت برسد و شفاف شود، حالا هل را هم به شربت اضافه می کنیم.

 

3. مرحله سوم: افزودن گل محمدی

حالا برگ گل محمدی را به مواد افزوده و اجازه دهید تا 20 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد.

 

4. مرحله چهارم: افزودن جوهر لیمو

در 5 دقیقه آخر پخت جوهر لیمو را افزوده و قابلمه مربا را جای سرد مثل یخچال گذاشته و روی آن دم کنی بگذارید این کار باعث می شود تا مربای شفاف تری داشته باشید.

 

5. مرحله آخر سرو و نگهداری مربا

مربا با همان شرایط یک شب تا صبح باقی بماند و بعد داخل شیشه بلوری تمیز و درب داری در یخچال نگهداری کنید و نوش جان.

 

منبع: پخت غذا به شکل نوین





:: بازدید از این مطلب : 8
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 5 مرداد 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: