طرز تهیه ته چین ساده زعفرانی بدون گوشت خوشمزه و مجلسی بدون فر
نوشته شده توسط : mona

آخرین خبر | آموزش تهیه ته چین گوشت و ذرت برای ناهار

 

مواد لازم برای ته چین ساده

  • برنج2 پیمانه
  • تخم مرغ1 عدد
  • کره50 گرم
  • روغن3 قاشق غذا خوری
  • ماست چکیده4 قاشق غذا خوری
  • خلال پسته، بادامبه میزان لازم
  • نمک، فلفل سفید و زعفران غلیظ دم شدهبه میزان لازم
 
دستور پخت ته چین ساده بدون گوشت در قابلمه
 
1. طرز تهیه ته چین ساده زعفرانی خوشمزه خانگی
مرحله اول آماده سازی برنج: برای این کار، ابتدا برنج را پاک کرده می شوییم و داخل آب و نمک به مدت 2 ساعت خیس می کنیم.
 
2. مرحله دوم: آبکش کردن برنج
قابلمه مناسبی را از آب پر می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاید حالا آب، برنج خیس خورده را خالی کرده و برنج را داخل آب جوش می ریزیم. زمانی که برنج را تست کردید اطراف برنج نرم و مغز آن کمی سفت بود برنج را داخل آبکش ریخته و روی آن آب ولرم بریزید.
 
3. مرحله سوم: آماده سازی مواد ته چین
داخل کاسه مناسبی تخم مرغ و زعفران ریخته و خوب مخلوط می کنیم تا تخم مرغ کاملا یکدست شود، حالا نمک، فلفل سفید، ماست چکیده را به همراه روغن به مواد افزوده و باز خوب مخلوط می کنیم.
 
4. مرحله چهارم: تهیه ته چین
حالا برنج آبکش شده را به مواد ته چین افزوده خوب مخلوط می کنیم تا مواد کاملا یکدست شود.
 
5. مرحله پنجم: دم گذاشتن برنج
ته چین آماده شده را روی حرارت می گذاریم حالا کره را ذوب کرده و روی ته چین می ریزیم و اجازه می دهیم تا خوب دم بکشد. 60 دقیقه زمان برای دم کشیدن ته چین بدون گوشت نیاز است.
 
6. مرحله آخر: سرو کردن ته چین
ته چین را در ظرف زیبایی برگردانده و با خلال پسته و بادام تفت داده شده ترئین می کنیم و نوش جان.




:: بازدید از این مطلب : 23
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 31 تير 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: