طرز تهیه کاچی زعفرانی خوشمزه و مجلسی با آرد گندم و نبات
نوشته شده توسط : mona

کاچی مجلسی - میمیک

 

مواد لازم برای تهیه کاچی زعفرانی ساده

  • آرد گندم ۱ لیوان
  • نبات ۱ لیوان
  • زعفران دم کرده غلیظ ۱/۳ لیوان
  • آب ۵ الی ۷ لیوان
  • گلاب ۱/۳ لیوان
  • کره ۱۰۰ گرم
  • روغن مایع ۱/۳ لیوان
  • هل ۱ ق چای خوری
  • زردچوبه ۱ ق چای خوری

 

طرز تهیه کاچی زعفرانی مجلسی با نبات و آرد گندم

 

مرحله اول ( درست کردن شهد )
ابتدا نبات را خرد کرده همراه با زعفران دم کرده و آب داخل قابلمه ریخته و صبر کنید تا نبات آب شود سپس گلاب را اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم.

 

مرحله دوم (تفت دادن آرد )
در تابه دیگر آرد را ۲۰ دقیقه خوب تفت بدهید تا بوی خامی آرد از بین برود ولی نسوزد و مقداری تغییر رنگ بدهد سپس آرد را از روی حرارت برداشته کمی که خنک شد آن را الک کرده سپس به تابه برگردانید و کره و روغن را اضافه کنید ۵ دقیقه خوب هم بزنید و زردچوبه را اضافه کنید.

 

مرحله آخر
شهدی که در مرحله اول درست کردیم را یکباره به مخلوط آردمون اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا مایه یکدست شود و در آخر هل را اضافه می کنیم و هم زده و کاچی زعفرانی را بمدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در ظرف با شعله خیلی کم گذاشته تا به روغن بیفتد سپس با مغز های مختلف تزئین کنید.





:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 تير 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








cache01last1638986352