طرز تهیه موساکا بادمجان و گوشت چرخ کرده با پنیر خوشمزه و خاص
نوشته شده توسط : mona

موساکا | طرز تهیه “موساکا”

 

مواد لازم برای موساکا

  • گوشت چرخ شده    500 گرم
  • بادمجان    6 عدد
  • فلفل دلمه ای خرد شده    2 عدد
  • سیب زمینی    4 عدد
  • پنیر پیتزا    2 پیمانه
  • سس سفید    1 پیمانه
  • رب گوجه فرنگی    3 قاشق غذا خوری
  • روغن    به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زرد چوبه    به میزان لازم
     

دستور پخت موساکای بادمجان و گوشت خانگی


1. طرز تهیه موساکا بادمجان و گوشت
مرحله اول آماده سازی سس گوشتی، برای این کار، ابتدا داخل تابه ای روغن ریخته و روی حرارت می گذاریم حالا گوشت چرخ شده را داخل تابه ریخته و به همراه نمک، فلفل و زردچوبه خوب تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. حالا فلفل دلمه و رب گوجه را افزوده و خوب تفت می دهیم تا یک سس غلیظ و به روغن افتاده بدست بیاید.


2. مرحله دوم: آماده سازی بادمجان
بادمجان ها را پوست گرفته و به صورت حلقه ای برش می دهیم و داخل کاسه آب و نمک 30 دقیقه استراحت می دهیم، بعد آبکش کرده و داخل روغن داغ دو سمت بادمجان ها را خوب سرخ می کنیم.

 

3. مرحله سوم: آماده سازی سیب زمینی
سیب زمینی ها را پوست کنده و حلقه حلقه می کنیم. حالا سیب زمینی ها را داخل قابلمه آب در حال جوشی ریخته و به مدت 10 دقیقه می پزیم و بعد آبکش می کنیم و آماده می گذاریم.

 

4. مرحله چهارم: تهیه موساکا
داخل ظرف پیرکسی را با روغن چرب می کنیم و 1 لایه سیب زمینی ته ظرف می چینیم. حالا یک لایه سس گوشتی ریخته و روی سس گوشتی را با بادمجان های آماده شده می پوشانیم. حالا یک لایه سس سفید ریخته و دوباره این مراحل را تکرار می کنیم در نهایت روی مواد را با پنیر پیتزا می پوشانیم.

 

5. مرحله آخر: پخت موساکا
موساکا، را به مدت 30 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد می پزیم و بعد در کنار انواع سس ها نوش جان کنید.

 

منبع: پخت غذا به شکل نوین





:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 19 تير 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: