طرز تهیه شله زرد مجلسی و خوشمزه مخصوص نذری به صورت مرحله به مرحله
نوشته شده توسط : mona

طرز تهیه شله زرد خوشمزه و خوش رنگ با نکاتی ویژه

 

مواد لازم برای شله زرد

  • برنج نیم دانه 2 لیوان
  • شکر 4 لیوان
  • آب 12 لیوان
  • گلاب 1 پیمانه
  • عرق هل 1/3 پیمانه
  • خلال بادام 50 گرم
  • زعفران غلیظ دم شده به میزان لازم
  • خلال پسته، پودر دارچین و گل محمدی به میزان لازم

 

دستور پخت شله زرد مجلسی اعلا با برنج نیم دانه

 

1. طرز تهیه شله زرد مجلسی

برنج را 24 ساعت قبل از طبخ پس از اندازه گیری شسته و داخل آب خیس کنید.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی زعفران

زعفران را داخل آسیاب کوچکی سابیده و با یخ مخلوط کرده و روی بخار کتری می گذاریم (بهتر است زعفران را هم از شب قبل دم کنیم. اندازه زعفران سلیقه ای است ما برای این مقدار از یک مثقال زعفران استفاده کردیم)

 

3. مرحله سوم: طرز تهیه برنج شله زرد

برنج را به همراه آب روی حرارت می گذاریم تا کاملا پخته و له شود طوری که بافت برنج مشخص نباشد و دارای غلظتی مناسب باشد نه خیلی شل و نه سفت باشد (در صورتی که برنج نیم دانه نداشتید همین مراحل فقط با زمان بیشتری طی می شود).

 

4. مرحله آخر: جا انداختن شله زرد

در این مرحله شکر را افزوده و در حدی مخلوط می کنیم که شکر حل شود؛ سپس گلاب، عرق هل و خلال بادام را اضافه کرده مخلوط می کنیم حالا زعفران را افزوده و زمانی که به رنگ مورد نظر رسید شله زرد را به مدت 15 دقیقه دم گذاشته و بعد شله زرد آماده شده را در ظرف مناسبی ریخته و با خلال پسته، بادام و دارچین تزیین و سرو می کنیم.





:: بازدید از این مطلب : 61
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 تير 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: