طرز تهیه دمپختک دمی باقالی بدون گوشت خوشمزه و اصیل
نوشته شده توسط : mona

دمپخت گوجه | سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم برای دمپختک دمی باقالی

  • برنج    3 پیمانه
  • لپه باقالی    2 پیمانه
  • پیاز    1 عدد
  • تخم مرغ    5 عدد
  • نمک و زردچوبه    به میزان لازم
  • روغن    به میزان لازم
 
دستور پخت دمپختک دمی باقالی
 
1. طرز تهیه دمپختک دمی باقالی
ابتدا لپه باقالی را به همراه کمی زردچوبه و آب داخل قابلمه ای ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا پخته شوند.
 
2.مرحله دوم: آماده سازی برنج
برنج را پیمانه کرده و می شوییم نمک می زنیم و به مدت 1 ساعت خیس می کنیم.
 
3. مرحله سوم: پخت برنج
حالا برنج را به همراه آب اندازه شده برای برنج دمی روی حرارت گذاشته و اجازه می دهیم تا آب برنج تقریبا تبخیر شود.
 
4. مرحله چهارم: افزودن لپه باقالی
حالا آب اضافی لپه باقالی های پخته شده را خالی کرده و لپه باقالی ها را به برنج می افزاییم و آرام مخلوط می کنیم تا برنج خرد نشود. بعد برنج را وسط قابلمه جمع کرده روی برنج روغن داغ می ریزیم و دم می گذاریم.
 
5. مرحله پنجم: آماده سازی پیاز داغ
پیاز ها را پوست کنده و به صورت خلالی برش می دهیم و داخل روغن داغ سرخ می کنیم تا کاملا طلایی شوند.
 
6. مرحله آخر: تزئین و سرو دمی باقالی
حالا دمی باقالی آماده را داخل ظرف زیبایی ریخته و با پیاز داغ و تخم مرغ نیمرو شده تزئین و سرو می نماییم. نوش جان.




:: بازدید از این مطلب : 41
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 9 تير 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








cache01last1638986352