طرز تهیه سمبوسه مرغ با پنیر و خمیر یوفکا خوشمزه و فوری با دستور آسان
نوشته شده توسط : mona

سمبوسه مواد لازم : خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : 15 برگ گوشت چرخ كرده : 300 گرم  سیب زمینی : دو عدد متوسط پیاز : یک عدد … | Samosa recipe, Vegetable samosa,  Samosa

 

مواد لازم برای تهیه سمبوسه مرغ ساده

  • خمیر یوفکا (مستطیل یا مخصوص سمبوسه)    ۱ بسته
  • سینه مرغ    ۱ عدد
  • پیاز    ۱ عدد
  • فلفل دلمه    ۱ عدد
  • جعفری    ۱ ق غذا خوری
  • رب    ۱ ق غذا خوری
  • پنیر پیتزا    به مقدار لازم
  • نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، پودر سیر و برگ بو    به مقدار لازم


 مرغ بدون قارچ با پنیر و خمیر یوفکا


مرحله اول ( پخت مرغ )
سینه مرغ را داخل قابلمه با نمک و فلفل و زردچوبه و دو عدد برگ بو ریخته آب اضافه کنید و بگذارید خوب پخته شود سپس آن را ریش ریش کرده و کنار بگذارید (اگر فرصت کافی ندارید سینه مرغ را فیله کرده و خیلی ریز کنید که با تفت دادن پخته شود).

 

مرحله دوم ( آماده سازی مواد سمبوسه مرغ )
پیاز را رنده کرده داخل تابه می ریزیم و با کمی روغن خوب تفت می دهیم تا سبک شود و مرغ ریش ریش شده را به همراه فلفل دلمه نگینی اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم و در آخر قارچ ها را خوب شسته ورقه ورقه می کنید و ۱ ق غذا خوری روی قارچ آبلیمو ریخته تا سیاه نشود و حالا رب را اضافه کرده و مقداری تفت می دهیم تا رب خوش رنگ شود. ادویه های غذا را اضافه می کنیم و کنار می گذاریم تا خنک شود وقتی خنک شد جعفری را اضافه می کنیم.

 

مرحله سوم ( پیچیدن سمبوسه )
خمیر یوفکا را ۱۰ دقیقه قبل شروع کار از یخچال یا فریرز خارج کرده تا هم دمای محیط شوند، یک کاسه شیر یا آب کنار دست تون قرار بدید و با قلمو هر لایه خمیر را قبل از ریختن مواد خوب مرطوب کرده تا در حین پیچیدن نشکنه و یا پاره نشود سپس از مواد مرغ روی سمبوسه ریخته و مقداری پنیر پیتزا به دلخواه روی مواد ریخته و می پیچیم.

 

مرحله چهارم ( پخت سمبوسه )
سمبوسه را به دو روش می توان پخت : روش اول می توانید داخل روغن داغ خوب سرخ کنید و روی دستمال روغن گیر قرار داده سپس میل نمائید.

روش دوم : با کمی زرده تخم مرغ یا زعفران روی سمبوسه را رومال کرده سپس کنجد و یا سیاه دانه روش بپاشید و در فر بمدت ۱۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه قرار می دهیم. نوش جان

 

منبع: غذاهای بین المللی

 

 





:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 5 تير 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: