طرز تهیه خورشت اناردون با مرغ و رب انار خوشمزه و ملس به سبک شمالی
نوشته شده توسط : mona

خورش ناردون | طرز تهیه خورش ناردون

 

مواد لازم برای تهیه خورشت اناردون مازندرانی:

  • سیر ۱ حبه
  • زعفران دم شده ۲ قاشق غذا خوری
  • انار دون شده ۱ عدد درشت
  • مرغ ۴ تکه
  • پیاز ۱ عدد
  • رب انار ۲ قاشق غذا خوری
  • نمک، روغن به میزان لازم
  • رب ۱ قاشق غذا خوری
  • فلفل، زردچوبه ۱ قاشق چایخوری از هر کدام


دستور تهیه خورشت اناردون با مرغ:

 

مرحله اول آماده سازی انار :
انار را طبق سلیقه غذایی خود انتخاب کنید معمولا در شمال کشور این خورشت را ترش تهیه می کنند و از رب انار و انار ترش استفاده می شود. انار را شسته خشک و دان کنید.

 

مرحله دوم آماده سازی مواد اولیه :
پیاز را به شکل نگینی ریز خورد کرده و کنار می گذاریم. مرغ را شسته از شب قبل در نمک و زعفران قرار می دهیم تا مزه دار شود.

 

مرحله سوم طبخ خورشت اناردون:
داخل ظرف مناسبی کمی روغن ریخته و بعد اینکه روغن داغ شد پیاز را اضافه می کنیم تفت می دهیم تا طلایی شود در آن زمان سیر له شده را افزوده به همراه فلفل و زردچوبه تفت می دهیم حالا تکه های مرغ را افزوده و در روغن سرخ می کنیم کمی که رنگ مرغ عوض شد روی مواد آب جوشیده می ریزیم و اجازه می دهیم تا پخت مرغ تکمیل شود. همزمان در ظرف دیگری کمی روغن ریخته رب گوجه را تفت می دهیم تا رنگ رب آزاد شود بعد رب و دانه های انار را افزوده حالا این سس خوشرنگ و جذاب را زمانی که نیمی از زمان پخت مرغ تکمیل شد به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم که مرغ پخته و خورشت غلیظ شود. در نهایت کمی زعفران دم شده اضافه می کنیم و با انار دان شده خورشت اناردون را تزیین کرده و نوش جان.





:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 31 شهريور 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: